Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

45



Έφυγε από τη ζωή στα 45 του χρόνια ο δημοσιογράφος Άγγελος Φώσκολος

"Έφυγε" από τη ζωή, στα 45 του χρόνια, ο...δημοσιογράφος, Άγγελος Φώσκολος, ο οποίος επί σειρά ετών εργάστηκε στον ΑΝΤ1.

Ο αγαπημένος δημοσιογράφος, που κινήθηκε περισσότερο στο χώρο της σόου μπιζ, αναλαμβάνοντας εκπομπές, όπως ο "Πρωινός Καφές" έδωσε πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.



Διάσωση 45 προσφύγων βορειοανατολικά της Σάμου

Στον εντοπισμό και τη διάσωση σαράντα πέντε προσφύγων που επέβαιναν σε πνευστή λέμβο, προέβη τις μεσημβρινές ώρες σήμερα στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Σάμου, πλωτό σκάφος της δύναμης FRONTEX, που βρισκόταν σε περιπολία στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής επιχείρησης «ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2017».



Λάρισα: Ξεπέρασε και τους 45 βαθμούς η θερμοκρασία

Αίθριος καιρός και πολύ υψηλές θερμοκρασίες, που κατά τόπους θα φτάνουν τους 43 βαθμούς Κελσίου, αναμένονται το Σαββάτο 1 Ιουλίου 2017. Οι άνεμοι στο νότιο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ.

Εκτός από την αποπνικτική ζέστη, οι καιρικές συνθήκες ευνοούν και τη μεταφορά σκόνης.



Επίθεση Αίγυπτος: Στους 45 οι νεκροί

Στους 45 αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από τις σημερινές, δύο τρομοκρατικές επιθέσεις στην Αλεξάνδρεια και την Τάντα της Αιγύπτου
 
Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το υπουργείο Υγείας της Αιγύπτου, 27 είναι τα θύματα της επίθεσης στην Τάντα και 18 είναι τα θύματα στην Αλεξάνδρεια.


Τουρκία: Αποπομπή 45 δικαστών και εισαγγελέων

Ακόμη 45 Τούρκοι δικαστές και εισαγγελείς καθαιρέθηκαν τη Δευτέρα, με τις αρχές της γειτονικής χώρας να δίνουν συνέχεια στις εκκαθαρίσεις στον τομέα της δικαιοσύνης, μετά από το αποτυχημένο στρατιωτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.



Κουτσούκος: Από 45 έως 86 δισ. το κόστος της «περιπέτειας» Τσίπρα - Καμμένου

«Ο δεύτερος προϋπολογισμός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, όπως και ο πρώτος του 2016 ουσιαστικά, ενσωματώνει το κόστος που σώρευσε σε βάρος του λαού ο κυβερνητικός τυχοδιωκτισμός, η πολιτική του λαϊκισμού, των ψευδών, των απατηλών υποσχέσεων και των αυταπατών», τόνισε κατά την ομιλία του επί του προσχεδίου του προϋπολογισμού, ο ειδικός αγορητής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Κουτσ