Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

43



Ιταλία: Στους 43 οι νεκροί από την κατάρρευση της γέφυρας Μοράντι

Η επιχείρηση εντοπισμού των αγνοούμενων στη Γένοβα, μετά την κατάρρευση της γέφυρας Μοράντι, ολοκληρώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας, αφού βρέθηκαν οι σοροί και των τριών τελευταίων θυμάτων, ανεβάζοντας τον επίσημο απολογισμό στους 43 νεκρούς.



Ελληνίδα παρουσιάστρια αποκάλυψε πως είναι έγκυος στα 43 της χρόνια

Το καλοκαίρι παντρεύτηκε μυστικά και τώρα αποκάλυψε πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός δήλωσε πως στα 43 της χρόνια έμεινε έγκυος και σε λίγο καιρό γεννάει. 

 



Τσίπρας για «Αττίλα»: «43 χρόνια από την εισβολή δεν λησμονούμε»

O πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο Twitter, για την 43η επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο έγραψε πως :«43 χρόνια από την εισβολή του "Αττίλα" δεν ξεχνάμε τα θύματα, δεν λησμονούμε τις συνέπειες της κατοχής», τονίζει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σε .



Στους 43 βαθμούς από την Πέμπτη

Στην κυριολεξία, η Αλγερία και το Μαρόκο θα "μετακομίσουν" στη χώρα μας, μιας και αυτή τη στιγμή, οι πολύ θερμές αέριες μάζες βρίσκονται σε αυτές τις βορειοδυτικές περιοχές της Αφρικής και τις επόμενες ημέρες θα κινηθούν ανατολικότερα. Δείτε αναλυτικά τί προβλέπει για τις επόμενες ημέρες ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος: 



Στους 43 οι νεκροί από την τρομοκρατική επίθεση στο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης

Συνολικά 43 άτομα εκ των οποίων οι 19 πολίτες ξένων χωρών, σκοτώθηκαν κατά την προχτεσινή επίθεση στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Εφκάν Αλά, σε ενημέρωση που έκανε στην ολομέλεια της τουρκικής εθνοσυνέλευσης.



43.407 πρόσφυγες και μετανάστες σήμερα στην Ελλάδα

Στα νησιά του Αιγαίου βρίσκονται, την κεντρική, βόρεια Ελλάδα και την Αττική 43.407 πρόσφυγες και μετανάστες .

Στα νησιά υπάρχουν 8.648 πρόσφυγες και μετανάστες, με 111 επιπλέον άτομα να φτάνουν έως τις 7.30 το πρωί, ενώ μόνο στη Λέσβο βρίσκονται 4.788.