Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

42 χρόνια



Η CIA αποκάλυψε μετά από 42 χρόνια πώς αποφεύχθηκε ο πυρηνικός όλεθρος

Άκρως απόρρητο έγγραφο της CIΑ, το οποίο δόθηκε πρόσφατα στη δημοσιότητα, αποκαλύπτει συγκλονιστικές λεπτομέρειες ενός σοβαρότατου ναυτικού επεισοδίου στη βρετανική θάλασσα κατά την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου, το οποίο ήταν ικανό να πυροδοτήσει την έναρξη του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου, παρασύροντας τον κόσμο στον πυρηνικό όλεθρο.



Δείτε LIVE την ομιλία Μητσοτάκη για τα 42 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ

Την επέτειο των 42 χρόνων από την ίδρυσή της γιορτάζει σήμερα η Νέα Δημοκρατία εγκαινιάζοντας παράλληλα τα νέα γραφεία της στην Πειραιώς.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.



Μήνυμα Κυρ. Μητσοτάκη για τα 42 χρόνια απο την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

«Το πέρασμα από την καταρρέουσα στρατιωτική δικτατορία σε μια Δημοκρατία- πρότυπο για την εποχή της, ήταν ένας πραγματικός άθλος», τονίζει στο μήνυμά του για τα 42 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης.



Ο Αριστοτέλης Ωνάσης έφυγε σαν σήμερα πριν από 42 χρόνια

Ξημέρωνε 15 του Μάρτη στο Παρίσι του 1974. Έβρεχε από το περασμένο βράδυ, το τελευταίο όπως αποδείχτηκε στην πολυτάραχη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση, ο οποίος έσβησε εκείνο το πρωί στο Αμερικάνικο νοσοκομείο του Νεϊγί, όπου νοσηλευόταν τους τελευταίους δύο μήνες.

 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Για ποιο λόγο αυτός ο άντρας κρατάει το χέρι του ψηλά εδώ και… 42 χρόνια;

Μια μέρα του 1973, σε μια ακραία ένδειξη θρησκευτικής ευλάβειας, ο ινδός γκουρού Sadhu Amar Bharati σήκωσε το χέρι του ψηλά – και να το κρατήσει – για να τιμήσει τον θεό Σίβα...