Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

29



Ρόδος: Εντοπίστηκαν 29 πρόσφυγες ανοιχτά της νήσου Ρω

Στον εντοπισμό και τη διάσωση είκοσι εννέα προσφύγων και στη σύλληψη 37χρονου που κατηγορείται ως διακινητής τους, προέβησαν σήμερα στελέχη του Λιμενικού Σώματος.



Νεκροί 29 μαθητές στην Τανζανία

Τουλάχιστον 29 μαθητές και μαθήτριες ενός δημοτικού σχολείου, δύο δάσκαλοι και ο οδηγός ενός μίνιμπας σκοτώθηκαν σήμερα στην Τανζανία όταν το όχημά τους ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε ένα ποτάμι στη βόρεια Τανζανία, σύμφωνα με την αστυνομία και τον διευθυντή του σχολείου.



Διάσκεψη Γενεύης: Το 28,2% των εδαφών προτείνει ο Αναστασιάδης - Το 29,2% ζητούν οι Τουρκοκύπριοι

Με την κατάθεση χαρτών αναμένονται να συνεχιστούν στη Γενεύη οι διαπραγματεύσεις για την επίλυση του Κυπριακού, με τη συζήτηση να στρέφεται στο εδαφικό.

Η ελληνοκυπριακή πλευρά κατέθεσε χάρτη με τον οποίο προτείνει το υπό τουρκοκυπριακή διοίκηση τμήμα να είναι στο 28,2% των εδαφών του νησιού, ποσοστό που είναι κατά μισή ποσοστιαία μονάδα μικρότερο από το σχέδιο Ανάν.



Η Κίνα δίνει 29,76 εκατ. δολάρια για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών συνθηκών

Το Πεκίνο διαθέτει πρόσθετα κονδύλια 29,76 εκατ. δολαρίων για τη χρηματοδότηση του προγράμματος των αλλαγών στις καιρικές συνθήκες, σε μια προσπάθεια ν' αντιμετωπίσει την ξηρασία, αλλά και τις επιπτώσεις των φυσικών καταστροφών, σύμφωνα με το υπουργείο των Οικονομικών στο Πεκίνο.



Πανελλαδική στάση εργασίας στα νοσοκομεία στις 29 Ιουνίου

Πανελλαδική τετράωρη στάση εργασίας, από τις 11:00 έως τις 15:00, προκήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) για την Τετάρτη 29 Ιουνίου, με βασικό αίτημα την υποχρηματοδότηση και υποστελέχωση του δημόσιου συστήματος υγείας.



Καλοκαιρινό το σκηνικό του καιρού - Στους 29 η θερμοκρασία

Αίθριος θα είναι ο καιρός σε όλη τη χώρα σήμερα. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις στα δυτικά και αργότερα στις υπόλοιπες περιοχές.

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ για την Κυριακή:

    Μακεδονία, Θράκη