Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 -

28χρονηΈξι αστυνομικοί καλούνται σε εξηγήσεις για τη δολοφονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους

Έξι αστυνομικοί καλούνται να δώσουν έγγραφες εξηγήσεις για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, το βράδυ της 1ης Απριλίου. Συγκεκριμένα, εντός 5 ημερών πρέπει να δώσουν εγγραφές εξηγήσεις για τυχόν λάθη και παραλείψεις.

Η νέα εξέλιξη αφορά την έρευνα που διεξάγεται για την υπόθεση από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.Άγιοι Ανάργυροι: Ο 39χρονος δολοφόνος ζητάει να μην επιστρέψει στη φυλακή

Ο 39χρονος δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε μέσα στο κελί του.

Σύμφωνα με τηλεοπτικό ρεπορτάζ, οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν τον περιορισμό του στο κρεβάτι, καθότι ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος, ενώ έξι γιατροί έχουν αποφανθεί ότι δεν έχει κανένα ψυχιατρικό πρόβλημα.Μητέρα Τοπαλούδη για Αγ.Αναργύρους: «Να σφάζεται σαν τραγί μπροστά σε αστυνομικό τμήμα;»

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου ξέσπασε κατά των αστυνομικών και κατά του συστήματος της Δικαιοσύνης με αφορμή την δολοφονία της Κυριακής έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.Νέο ηχητικό ντοκουμέντο: Η αξιωματικός υπηρεσίας συνειδητοποιεί ότι η 28χρονη είναι νεκρή και ξεσπά σε κλάματα

Ένα νέο ηχητικό ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας για τη γυναικοκτονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους. Πρόκειται για καταγραφή από το ανοιχτό κινητό της μόλις δολοφονημένης Κυριακής, από το οποίο ακούγεται ό,τι συμβαίνει έξω από το Αστυνομικό Τμήμα.Το ξέσπασμα της μητέρας της 28χρονης Κυριακής

Η μητέρα της 28χρονης Κυριακής Γρίβα που δολοφονήθηκε άγρια έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων από τα χέρια του πρώην συντρόφου της, ξέσπασε.  Χθες της είπε το τελευταίο αντίο και μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star,έστειλε ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί από τους συντρόφους τους.

 Ξεσπά ο πατέρας της δολοφονημένης Κυριακής

Το ξέσπασμα του πατέρα της 28χρονης Κυριακής, που δολοφονήθηκε την περασμένη Δευτέρα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, μετέφερε ο Νίκος Ευαγγελάτος κατά τη διάρκεια του Live News.

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή του MEGA, ο πατέρας της 28χρονης, του τηλεφώνησε λίγο πριν το ξεκίνημα της εκπομπής και του ζήτησε να μεταφέρει τα λόγια του.