Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

26



Απεργία στο σιδηρόδρομο στις 25 και 26 Ιουλίου

Σε νέες απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν την επόμενη εβδομάδα οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο. 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) προκήρυξε νέες 24ωρες απεργίες στις 25 και 26 Ιουλίου για τους εργαζομένους σε ΟΣΕ και ΕΕΣΣΣΤΥ. 



"Ξήλωσαν" 26 προϊστάμενους εφοριών

Στην αντικατάσταση 26 Διευθυντών και υποδιευθυντών προϊσταμένων ισάριθμων εφοριών της χώρας προχώρησε ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), Γιώργος Πιτσιλής.



Η υπόθεση της μικρής Μελίνας που συγκλόνισε: 26 μήνες μετά δεν έχει αποδοθεί καμία ευθύνη

Τις υπόγειες διαδρομές του πορίσματος για τον θάνατο στις 29 Δεκεμβρίου 2015 της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη ανέδειξε στη Βουλή ο πρώην υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, κατά την ομιλία του για τη σύσταση προανακριτικής στην υπόθεση Novartis.



Βραζιλία: Νέα εξέγερση στη φυλακή που σκοτώθηκαν 26 άτομα το Σάββατο

Δεκάδες έγκλειστοι κατέλαβαν σήμερα προσωρινά την ταράτσα της φυλακής Αλκασουίς, κοντά στη Νατάλ, στη βορειοανατολική Βραζιλία, όπου 26 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε βίαια επεισόδια τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή, διαπίστωσε το Γαλλικό Πρακτορείο.



Σομαλοί πειρατές άφησαν ελεύθερους 26 ομήρους έπειτα από περίπου πέντε χρόνια

Ελεύθεροι αφέθηκαν έπειτα από περίπου πέντε χρόνια 26 άνθρωποι, οι οποίοι είχαν πέσει θύματα ομηρίας από Σομαλούς πειρατές, ενώ επέβαιναν σε αλιευτικό που έπλεε κοντά στις Σεϊχέλες.

Το πλήρωμα έζησε σε κατάσταση ομηρίας στη Σομαλία, σύμφωνα με το ίδρυμα Steed of Hostage Support Partners (HSP).



26 κάτοικοι ενός χωριού στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία σφαγιάστηκαν από αντάρτες

Εικοσιέξι κάτοικοι ενός χωριού στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία σφαγιάστηκαν από αντάρτες, ανέφερε χθες ένας εκπρόσωπος της προεδρίας, στην πλέον αιματηρή επίθεση που έχει σημειωθεί τους πρόσφατους μήνες σε μια από τις φτωχότερες χώρες του κόσμου που προσπαθεί να θέσει ένα τέρμα σε σειρά ετών θρησκευτικής βίας και πολιτικών αναταραχών.