Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

23



23 κουτάβια δηλητηριάστηκαν με φόλες στο Βόλο

Περισσότερα από 20 σκυλιά βγήκαν φρικτό θάνατο στις περιοχές Στεφανοβικείου, Βελεστίνου και Ριζομύλου, στο Βόλο. Κάποια βρέθηκαν νεκρά  στο δρόμο  και κάποια μέσα στις αυλές των σπιτιών που ζούσαν καθώς  κανένα από αυτά δεν ήταν αδέσποτο.  



Ινδία: 23 νεκροί και 100 τραυματίες απο σιδηροδρομικό δυστύχημα

Σε τουλάχιστον 23 ανέρχονται οι νεκροί και περίπου σε 100 οι τραυματίες από τον εκτροχιασμό μιας αμαξοστοιχίας στην νοτιοανατολική Ινδία, όπως δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της σιδηροδρομικής εταιρείας, αυξάνοντας τον αρχικό απολογισμό των θυμάτων.



Βροχές και καταιγίδες αύριο

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται την Πέμπτη, αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια. 

Ανεμοι στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά βόρειοι 4 με 5 μποφόρ.

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ: 



Μίνι ανεμοστρόβιλος έπληξε την Κορσική, 23 τραυματίες

Ένας μίνι ανεμοστρόβιλος ξήλωσε σήμερα την τέντα ενός τσίρκου και αναποδογύρισε ένα ημιρυμουλκούμενο όχημα σε μια πλατεία του Αιάκειου στην Κορσική, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 23 ενήλικες, ενώ τα 350 παιδιά που παρακολουθούσαν το θέαμα την ώρα των ακραίων καιρικών φαινομένων είναι σώα κι αβλαβή, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών.



Ερώτηση 23 βουλευτών της ΝΔ για τις αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Π. Σκουρλέτη, Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Π. Κουρουμπλή και τον Αν. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Γ. Τόσκα κατέθεσε ο Υπεύθυνος του Τομέα Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής της ΝΔ και Βουλευτής Τρικάλων κ.



Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ελλάδα στην ανεργία, με 23,4%

Στο 23,4% διαμορφώθηκε το επίπεδο της ανεργίας στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2016, σε σχέση με τον Μάιο που ήταν 23,5,%, σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Eurostat), που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.