Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

22



22 ξεχασμένα κομμάτια της ιστορίας τόσο παράξενα που θα σας ανατριχιάσουν

1. Πριν εφευρεθούν τα ξυπνητήρια, άνθρωποι όπως η Mary Smith προσλαμβάνονταν για να ξυπνούν τους ανθρώπους το πρωί,συνήθως με το να πετούν αποξηραμένα μπιζέλια στα παράθυρά τους.



Mick Jagger: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του

Ο Mick Jagger δεν λέει να ησυχάσει με τίποτα και παρά τα 74 χρόνια του φαίνεται να είναι ερωτευμένος με την κατά 52 χρόνια μικρότερή του, Noor Alfallah.



Πώς ο Αγιος Παΐσιος προείπε την ανοικοδόμηση του ναού του στην Κύπρο 22 χρόνια πριν!

«Έβλεπε» μέχρι και την απόσταση από το σπίτι επισκέπτη του!-Στις 23.1.2015 τελέστηκαν μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα στην Λεμεσό, τα εγκαίνια του ναού των Αγίου Παϊσίου, Αρσενίου του Καππαδόκου και μαρτύρων Ιωνά και Βαραχησίου.

 



Οι αλλαγές στο Mega μετά την απόκτηση του 22,11% από τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Η απόκτηση του Δ.Ο.Λ. από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, δημιουργεί νέα δεδομένα και στο MEGA CHANNEL, καθώς ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κατέχει πλέον το 22,11% των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού και γίνεται ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχός του, μετά την οικογένεια Βαρδινογιάννη.



Συρία: 22 νεκροί σε νέες επιδρομές αεροσκαφών στην Ανατολική Γούτα

Σφοδρές επιδρομές τις οποίες εξαπέλυσαν αεροσκάφη της συριακής πολεμικής αεροπορίας σε τρεις πόλεις στην Ανατολική Γούτα, κοντά στη Δαμασκό, στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 22 αμάχους, σύμφωνα με πληροφορίες του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.



Μπόκο Χαράμ: Απήγαγε 22 Νιγηριανές σε δύο διαφορετικές επιθέσεις

Μέλη της οργάνωσης Μπόκο Χαράμ απήγαγαν 22 γυναίκες σε δύο χωριστές επιθέσεις στη βορειοανατολική Νιγηρία, ανέφεραν συγκλίνουσες πηγές χθες Παρασκευή.

Στην πρώτη επιδρομή, την Πέμπτη, οι τζιχαντιστές επιτέθηκαν στο χωριό Πούλκα, κοντά στα σύνορα με το Καμερούν, όπου απήγαγαν 18 κορίτσια.