Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

21



Θρήνος στην κηδεία του Χρήστου που σκοτώθηκε στο πολύνεκρο τροχαίο της Κρήτης

Ετοιμάζονταν για τον γάμο αλλά σήμερα, η οικογένεια του χαμογελαστού Χρήστου, κηδεύει το παιδί της στα 21 χρόνια του. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τον πόνο αυτών των ανθρώπων…



Ολική ηλιακή έκλειψη στις 21 Αυγούστου μετά από 99 χρόνια

Oλική ηλιακή έκλειψη θα συμβεί στις 21 Αυγούστου, και θα βυθίσει στο σκοτάδι το μισό πλανήτη για τρία λεπτά, για πρώτη φορά μετά από 99 χρόνια.



Λονδίνο: Γυναίκα πρόσφερε 21 διαμερίσματα στους άστεγους του πύργου Γκρένφελ

Μία κίνηση που προσφέρει λύση επί της ουσίας σε δεκάδες ανθρώπους που έμειναν δίχως στέγη μετά τη φωτιά στον πύργο Γκρένφελ του Λονδίνου, πραγματοποίησε μία γυναίκα, προσφέροντας 21 διαμερίσματα, τα οποία μπορούν να στεγάσουν δεκάδες ανθρώπους, σε περιοχή που βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο της τραγωδίας.



21 γάμοι διάσημων Ελλήνων που ξεχάστηκαν

Διάσημοι γάμοι που είτε έχουν στεριώσει είτε όχι, κάποια στιγμή έγιναν. Και από εκείνη τη στιγμή υπάρχουν ντοκουμέντα, τα οποία συλλέξαμε με μεγάλο ενδιαφέρον.



Ο δολοφόνος της Πέλλας βρέθηκε μετά από 21 χρόνια στην Κορινθία

Πριν από 21 ολόκληρα χρόνια σκότωσε έναν άνθρωπο στην Πέλλα, αλλά οι αρχές της πατρίδας του ήταν αυτές που είχαν εκδώσει Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων γι’ αυτόν! Πρόκειται για έναν 50χρονο Αλβανό, που τελικά αποδείχθηκε ότι εξακολουθούσε να κρύβεται στην Ελλάδα!



Πακιστάν: 21 νεκροί σε επίθεση σε αγορά

Τουλάχιστον 21 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 47 τραυματίστηκαν από έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα σε μια γεμάτη λαχαναγορά σε ένα κυρίως σιιτικό τομέα της περιοχή των φυλών στο βορειοδυτικό Πακιστάν, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.