Κυριακή 12 Μαΐου 2024 -

2021



Πανελλήνιες 2021:Εκτός ΑΕΙ 26.452 υποψήφιοι

Εκτός Πανεπιστημίων,  αναμένεται να μείνουν περίπου 26.452 υποψήφιοι που συμμετείχαν στις Πανελλήνιες 2021, λόγω της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής.



Άγιος Παίσιος: Οι προφητείες του για το 2021

Για τους πιστούς που είχαν τύχη να γνωρίσουν από κοντά τον Παϊσιο, αλλά και για εκείνους που τον έχουν μελετήσει, η "επανάσταση" των Τούρκων δεν τους ξάφνιασε, καθώς, ο μακαριστός γέροντας μιλούσε συχνά για την Τουρκία, σαν να ήξερε τι επρόκειτο να συμβεί στη γείτονα χώρα!



Οι ευχές του Βασίλη Κικίλια για την Πρωτοχρονιά -Αγκαλιά με την Τζένη Μπαλατσινού

Με μία εικόνα στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος με την σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού και τα δύο σκυλιά τους ανήρτησε στο Facebook ο Βασίλης Κικίλιας θέλοντας να ευχαριστήσει όσους του ευχήθηκαν για την ονομαστική του εορτή.



Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους από το BriefingNews!

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο, από άκρη σε άκρη, υγεία, αγάπη , ειρήνη , δικαιοσύνη, με σεβασμό στην επιστήμη και πίστη στον Θεό.

 



Αυτές είναι οι αργίες του 2021

Σήμερα αποχαιρετούμε το δύσκολο 2020 και υποδεχόμαστε το 2021 ελπίζοντας ότι αυτή η χρονιά θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

Ακολουθούν αναλυτικά οι αργίες του 2021 και εκείνες που προσφέρουν ένα τριήμερο για επιπλέον ξεκούραση και ανάλογα με τα επιδημιολογικά δεδομένα και δυνατότητα για ένα κοντινό ταξίδι.



Εγκόλπιο Ημερολόγιο 2021: Αφιέρωμα στον Γέροντα Χαράλαμπο Διονυσιάτη

 

Για το νέο έτος 2021 από Γεννήσεως του Σωτήρος Χριστού, η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου ευτρέπισε ένα νέο εύχρηστο ημερολόγιο (τσέπης). Αυτήν την φορά είναι αφιερωμένο σε έναν άλλον αδάμαντα της Αθωνικής Γης, βλάστημα και πάλι της καρποφόρου ρίζας του Οσίου Ιωσήφ του Ησυχαστού.