Τετάρτη 08 Μαΐου 2024 -

2004



Λαμπαδηδρόμος το κορίτσι που έσβησε το 2004 τη φλόγα

Η κίνησή της εκείνο το καλοκαίρι του 2004 γέμισε ολόκληρη την Ελλάδα με συναισθήματα υπερηφάνειας που δύσκολα μπορούμε να ξαναζήσουμε. Ήταν το άτομο που μέσα σ΄ ένα κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο έσβησε την Ολυμπιακή φλόγα.

Το πρόσωπό της συνδέθηκε με μία από τις σημαντικότερες στιγμές των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004.



Σαν σήμερα, 08 Αυγούστου του 2004 πεθαίνει ο αγαπημένος ηθοποιός Δημήτρης Παπαμιχαήλ!

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ έχει την δική του πορεία στο θέατρο και στον ελληνικό κινηματογράφο. Οι περισσότεροι τον έχουν ταυτίσει με τις ταινίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Εκείνη την εποχή οι δυο τους ήταν ζευγάρι και στην ζωή. Όμως η πορεία του και το υποκριτικό του ταλέντο δεν εξαντλήθηκε εκεί.



Ο Μητσοτάκης βρέθηκε με τους Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004

Την πόρτα των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας πέρασαν οι Άγγελος Χαριστέας, Τάκης Φύσσας, Άγγελος Μπασινάς και Γιούρκας Σεϊταρίδης για να συναντηθούν με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη.



Ο διάλογος του Τσίπρα με τους διεθνείς του 2004

Τη μεγάλη αγωνία της κυβέρνησης για τη σημερινή κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και την αποφασιστικότητά της να παρέμβει με τομές, ώστε να αποκατασταθεί η ομαλότητα και «να μπορέσουμε να ξαναπάμε στο γήπεδο με τα παιδιά μας», εξέφρασε ο πρωθυπουργός, 



Σε εξέλιξη η συνάντηση Τσίπρα με τη «χρυσή» Εθνική του 2004

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με αντιπροσωπεία των διεθνών της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2004, παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, στο Μέγαρο Μαξίμου.



Το 2004 σαν σήμερα, πραγματοποιείται η εντυπωσιακή τελετή έναρξης των Ολυμπιακών της Αθήνας

202 εθνικές αποστολές και 11.099 αθλητές παρελαύνουν στο Ολυμπιακό Στάδιο, υπό τους ήχους του DJ Tiesto. Σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας, ο Πύρρος Δήμας. 

 

«Μαγική η γιορτή», παγκόσμια τα εύσημα για τον καλλιτεχνικό της διευθυντή Δημήτρη Παπαϊωάννου.