Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

200



Πιάστηκαν 200 οδηγοί υπό την επήρεια αλκοόλ το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Σε ελέγχους που πραγματοποίησε η Διεύθυνση Τροχαία Αττικής, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, σε σημεία του οδικού δικτύου του λεκανοπεδίου και κυρίως κοντά σε κέντρα διασκέδασης, εντοπίστηκαν 200 άτομα που οδηγούσαν υπό την επήρεια αλκοόλ.



Στο «σφυρί» έως τις 6 το απόγευμα πάνω από 200 ακίνητα μέσω ηλεκτρονικών πλειστηριασμών

Από τις 10 το πρωί ξεκινούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί για περισσότερα από 200 ακίνητα με επισπεύδουσες κυρίως τις τράπεζες, με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται μέχρι τις 6 το απόγευμα.



200 Πόντιοι χόρεψαν στην πλατεία της Χίου για την απελευθέρωση του νησιού

Τουλάχιστον 200 Πόντιοι χορευτές χόρεψαν στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας της Χίου στις εορταστικές εκδηλώσεις μετά από την παρέλαση της 11ης Νοεμβρίου, για την απελευθέρωση του νησιού.

 

 



Επίδομα από 200 έως και 500 ευρώ για 700 χιλιάδες οικογένειες

Πρόβλεψη για δαπάνη 760 εκατομμυρίων ευρώ για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, έχει το προσχέδιο του προϋπολογισμού που θα κατατεθεί τη Δευτέρα.



Δεν τους βγαίνει ο λογαριασμός... Ανέφικτος ο στόχος των 200 για τον εκλογικό νόμο

Από ελιγμό σε ελιγμό πάει η κυβέρνηση στην προσπάθειά της να πετύχει την υπερψήφιση του εκλογικού νόμου από τουλάχιστον 200 βουλευτές, ώστε να ισχύσει το νέο σύστημα από τις αμέσως επόμενες εκλογές, αλλά και να καταφέρει μία κρίσιμης σημασίας πολιτική νίκη, με ταυτόχρονη απομόνωση της ΝΔ.



Παππάς: Ο στόχος για τις 200 ψήφους είναι εφικτός

Η πρόταση της κυβέρνησης για το νέο εκλογικό νόμο θα συγκεντρώσει την πλειοψηφία των 2/3 της Βουλής, ώστε να εφαρμοστεί από τις επόμενες εκλογές, εκτιμά ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, καλώντας παράλληλα να τον ψηφίσουν όσα κόμματα υποστηρίζουν παραδοσιακά την απλή αναλογική.