Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

2



2 Πανεύκολοι Τρόποι για να Κάνετε το Σπίτι σας να Μυρίζει Υπέροχα!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί το σπίτι σας να μυρίζει κλεισούρα ή να μην μυρίζει όμορφα. Εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τη λύση. 



Πάνω από 2,5 εκατ. οι επισκέπτες της Ακρόπολης το δεκάμηνο του 2017

Αύξηση της επισκεψιμότητας σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους ανά την επικράτεια τον Οκτώβριο και το δεκάμηνο Ιανουαρίου- Οκτωβρίου 2017, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα και περίοδο του 2016, διαπίστωσε πρόσφατα η Ελληνική Στατιστική Εταιρεία (ΕΛΣΤΑΤ).



Οι 2 "ύπουλοι" πόνοι που φανερώνουν καρκίνο

Ο πόνος είναι η πλέον χαρακτηριστική ένδειξη δυσλειτουργίας ζωτικών οργάνων και αποτελεί ένα "ηχηρό" σύμπτωμα που μας παροτρύνει να λάβουμε άμεση δράση. Αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι φαινομενικά αθώοι πόνοι, μπορεί να υποδεικνύουν την ύπαρξη καρκίνου.

 



Ισχυρός σεισμός στο Περού: Τουλάχιστον 2 νεκροί, δεκάδες τραυματίες

Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, οι τραυματίες ξεπερνούν τους 20, ενώ το CNN κάνει λόγο για 65.



Φτιάξτε Μόνοι σας 2 Πανέμορφα Χριστουγεννιάτικα Ξύλινα Δέντρα

Τα Χριστούγεννα είναι μόνο μια ανάσα μακριά και ήδη σιγά-σιγά όλοι έχουμε αρχίσει να ψάχνουμε όμορφες ιδέες για να στολίσουμε το σπίτι μας.



Σεισμική δόνηση 3,2 Ρίχτερ νοτιοδυτικά της Σάμου

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στον θαλάσσιο χώρο νοτιοδυτικά της Σάμου, νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης.

Πιο συγκεκριμένα, ο σεισμός σημειώθηκε στις 15:50 και σύμφωνα με την προκαταρκτική εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 20 χλμ νοτιοδυτικά της Σάμου.