Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

19



Μελβούρνη: 32χρονος Αφγανός με ψυχολογικά προβλήματα ο οδηγός που παρέσυρε 19 ανθρώπους

Ένας 32χρονος άνδρας με καταγωγή από το Αφγανιστάν είναι σύμφωνα με την αστυνομία ο οδηγός του λευκού οχήματος που το πρωί της Πέμπτης (ώρα Ελλάδος) παρέσυρε και τραυμάτισε 19 - σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό - ανθρώπους, ανάμεσα στους οποίους και ένα μικρό παιδί που νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.



Ο Αναστασιάδης διέγραψε χρέη 19,5 εκατ. ευρώ από κυπριακές ομάδες προς το κράτος!

Το υπουργικό συμβούλιο της Κύπρου αποφάσισε τη διαγραφή χρεών 19,5 εκατομμυρίων ευρώ των ποδοσφαιρικών σωματείων προς τον ΦΠΑ και το κράτος. 

Η απόφαση που ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, σε εκδήλωση του ΑΠΟΕΛ, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις καθώς θεωρείται ότι πρόκειται για προεκλογική κίνηση. 



Τουρκία: Αποφυλακίστηκαν 7 από τους 19 δημοσιογράφους της Τζουμχουριέτ

Το δικαστήριο που εξέταζε την υπόθεση των 19 διοικητικών και δημοσιογράφων της εφημερίδας Τζουμχουριέτ υιοθέτησε κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία την πρόταση του εισαγγελέα για αποφυλάκιση 7 εκ των κατηγορουμένων που ήταν προφυλακισμένοι.

Το δικαστήριο όρισε την επόμενη δικάσιμο για την 11η Σεπτεμβρίου.



Ο άτυχος 22χρονος δέχθηκε 19 κλωτσιές στο κεφάλι

19 κλοτσιές δέχθηκε στο κεφάλι ο άτυχος νεαρός στον Λαγανά, με τα περισσότερα χτυπήματα να ειναι στον αυχένα , στο 2ο-3ο χτύπημα πρέπει να είχε πεθάνει.



Φιλιππίνες: Τζιχαντιστές εκτέλεσαν 19 πολίτες στο νησί Μιντανάο

Σφοδρές μάχες μεταξύ του κυβερνητικού στρατού των Φιλιππίνων και των τζιχαντιστών στο νησί Μιντανάο, καταγράφονται τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον 19 πολίτες έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ η ηγεσία της χώρας και προσωπικά ο πρόεδρος Ροντρίγκο Ντουτέρτε, έχει δώσει εντολή να συνεχιστεί η μάχη μέχρι τέλους.



Συρία: Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε 19 πολίτες

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε 19 πολίτες, ανάμεσά τους και δύο παιδιά, σε ένα χωριό στην επαρχία της Συρίας Ντέιρ αλ Ζορ στα ανατολικά, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο των δυνάμεων που μάχονται εναντίον των τζιχαντιστών, ανακοίνωσε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.