Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

17



Τουρκία: Φόβοι για τη δίκη 17 δημοσιογράφων

Οι 17 δημοσιογράφοι απειλούνται με ποινή κάθειρξης που φτάνει τα 43 χρόνια. Για πολλούς πληρώνουν το γεγονός ότι εργάζονται σε αντιπολιτευόμενη εφημερίδα...



Τουλάχιστον 17 τραυματίες από πυροβολισμούς σε νυχτερινό κλαμπ στο Αρκάνσας

Συναγερμός σήμανε στο Αρκάνσας των ΗΠΑ τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε νυχτερινό κέντρο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πολλά άτομα. 



Πασίγνωστος ηθοποιός χώρισε μετά από 17 χρόνια γάμου

Τίτλοι τέλους μετά από 18 χρόνια γάμου για τον 51χρονο σταρ του Χόλιγουντ Ben Stiller και την 45χρονη Christine Taylor. Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει δρόμους χωριστούς, λίγους μήνες αφότου ο διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε πως δίνει μάχη με τον καρκίνο του προστάτη.

 

Τουρκία: Έρευνα σε βάρος 17 προσώπων στις ΗΠΑ για την απόπειρα πραξικοπήματος

Οι τουρκικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα σε βάρος 17 προσώπων που διαμένουν στις ΗΠΑ, μεταξύ αυτών τον πρώην αρχηγό της CIA Τζον Μπρέναν, καθώς υπάρχουν υποψίες ότι συνδέονται με την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, μετέδωσε σήμερα το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.



Θετικός ο Τζιτζικώστας στο δικαίωμα ψήφου από τα 17

Θετικός στην πρόταση για δικαίωμα ψήφου από την ηλικία των 17 ετών είναι ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος θεωρεί πως οι νέοι στα 17 είναι ώριμοι να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις και να αποφασίσουν τι θα ψηφίσουν.