Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

16 νεκροί



Διεθνής Αμνηστία: Τουλάχιστον 106 νεκροί από τις ταραχές στο Ιράν

Τουλάχιστον 106 διαδηλωτές σκοτώθηκαν σε 21 πόλεις του Ιράν στις ταραχές που ξέσπασαν την περασμένη εβδομάδα, μετά την ανακοίνωση της αύξησης στην τιμή της βενζίνης, ανακοίνωσε σήμερα η Διεθνής Αμνηστία.



Τουλάχιστον 16 νεκροί από την έκρηξη παγιδευμένου λεωφορείου στο Αφγανιστάν

Τουλάχιστον 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 38 τραυματίστηκαν σήμερα στην Κανταχάρ, στο νότιο Αφγανιστάν, όταν εξερράγη ένα μικρό λεωφορείο που ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικά τα οποία οι δυνάμεις ασφαλείας προσπαθούσαν να εξουδετερώσουν.



Τουλάχιστον 16 νεκροί σε επίθεση βομβιστών καμικάζι στη Δαμασκό

Τουλάχιστον 16 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε μια επίθεση βομβιστών καμικάζι ενάντια σε ένα αστυνομικό τμήμα στη Δαμασκό, που είχε αποτελέσει στόχο παρόμοιας επίθεσης περίπου 10 μήνες πριν.

Η επίθεση είχε στόχο ένα αστυνομικό τμήμα στην συνοικία Μιντάν, μια εμπορική περιοχή στα νότια της συριακής πρωτεύουσας.



Πακιστάν: 16 νεκροί από επίθεση αυτοκτονίας σε τέμενος

Τουλάχιστον 16 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 20 τραυματίστηκαν από επίθεση βομβιστή αυτοκτονίας στη διάρκεια της προσευχής της Παρασκευής σε ένα τέμενος του Πακιστάν, σε μια περιοχή των φυλών που συνορεύει με το Αφγανιστάν, δήλωσε περιφερειακός αξιωματούχος.



Φωτιά σε αποθήκη στη Μόσχα - Τουλάχιστον 16 νεκροί

Τουλάχιστον 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το Σάββατο σε αποθήκη στη Μόσχα. 

Οι συνθήκες εκδήλωσης της φωτιάς και το τι στεγαζόταν στο κτίριο δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο οι έρευνες των αρμόδιων αρχών που έχουν σπεύσει στο σημείο βρίσκονται σε εξέλιξη.