Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

15



Αλγερία: Τουλάχιστον 15 μετανάστες έχασαν τη ζωή τους μετά τη βύθιση πλοιαρίου

Τουλάχιστον 15 αφρικανοί μετανάστες έχασαν σήμερα τη ζωή τους όταν το πλοιάριο στο οποίο επέβαιναν για να φθάσουν στην Ευρώπη ανατράπηκε στ΄ανοικτά των ακτών της Αλγερίας, ανακοίνωσε αξιωματικός της ακτοφυλακής.



Ζώδια Σαββατοκύριακου 14/04 – 15/04

Kαι αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε όψεις και ευνοϊκές αλλά και κάποιες πιο δύσκολες που επηρεάζουν τα αισθηματικά μας. Την Παρασκευή 13/4ου η Σελήνη από τους Ιχθύες σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό που μας προτρέπει να εκδηλώσουμε το παθός μας στο ταίρι μας.



«Λουτρό αίματος» στη Λωρίδα της Γάζας: Τουλάχιστον 15 νεκροί

Τουλάχιστον 15 Παλαιστίνιοι διαδηλωτές σκοτώθηκαν σήμερα στη Λωρίδα της Γάζας, σε μια από τις αιματηρότερες συγκρούσεις με Ισραηλινούς στρατιώτες των τελευταίων ετών.



Στα 97 της χρόνια πίνει 15 ποτήρια μπύρας καθημερινά

Η κυρία Ρομπερτίν Χούμπρεχτ στα 97 της χρόνια αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για την βελγική μπύρα καθώς καταναλώνει καθημερινά τουλάχιστον 15 ποτήρια στην αγαπημένη της παμπ στην πόλη Μέχελεν στην Φλάνδρα. 



Εκλογές στις 15 Μαΐου στο Ιράκ

Στις κάλπες θα προσέλθουν στις 15 Μαΐου οι Ιρακινοί όπως ανακοίνωσε χθες το βράδυ ο ιρακινός πρωθυπουργός Χάιντερ αλ Αμπάντι.

Στο Ιράκ ο πρωθυπουργός διαθέτει τις περισσότερες εκτελεστικές εξουσίες, ενώ είναι και επικεφαλής του στρατού. Ο Αμπάντι δεν έχει γνωστοποιήσει ακόμη αν θα επιδιώξει την επανεκλογή του.



Πέρασε από την επιτροπή της Βουλής το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου από τα 15

Με την τροποποίηση που ρίχνει το όριο ηλικίας για αλλαγή φύλου στα 15 έτη ψηφίστηκε το σχετικό νομοσχέδιο από την πλειοψηφία των μελών της επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής.