Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

14



14 αντάρτες του ΡΚΚ σκοτώθηκαν από τον τουρκικό Στρατό σήμερα

Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις (TAF) σκότωσαν σήμερα 14 ενόπλους του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (PKK) στα βουνά Καντίλ που βρίσκονται στα βόρεια του Ιράκ, σύμφωνα με τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.
 



Τεράστια επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής - 14 Συλλήψεις για την υπόθεση Παπαδήμου

Η  Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία προχώρησε έπειτα από τεράστια επιχείρηση  σε συλλήψεις συνολικά 14 ατόμων τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στην επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου



Ζώδια Σαββατοκύριακου 14/04 – 15/04

Kαι αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε όψεις και ευνοϊκές αλλά και κάποιες πιο δύσκολες που επηρεάζουν τα αισθηματικά μας. Την Παρασκευή 13/4ου η Σελήνη από τους Ιχθύες σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό που μας προτρέπει να εκδηλώσουμε το παθός μας στο ταίρι μας.



Έρχεται ξανά η Αφρικανική σκόνη - Θα πνιγεί η Αθήνα!

Σε εξέλιξη βρίσκεται από σήμερα στη χώρα μας η μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Η μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ) προβλέπει ότι το μέγιστο της συγκέντρωσης σκόνης αναμένεται στο Ηράκλειο Κρήτης την Πέμπτη 12 Απριλίου και στην Αθήνα το διήμερο Παρασκευής και Σαββάτου 13-14 Απριλίου.



Δείτε την "Σούλα" από τις "Σαββατογεννημένες" 14 χρόνια μετά

Υποδύθηκε την "σενιόρα Σούλα", στη δημοφιλή σειρά του Mega "Σαββατογεννημένες", 14 χρόνια πριν.

Ο λόγος για την Ράνια Σχίζα, την οποία απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του Enter TV, σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση.



Κοσιώνη: Η φωτογραφία από το τάισμα του 14 ημερών μπέμπη της

Η γνωστή παρουσιάστρια Σία Κοσιώνη απολαμβάνη την μητρότητα και, σε μία από τις ελάχιστες αναρτήσεις της αφότου έγινε μαμά, αποκάλυψε ένα χιουμοριστικό ενσταντανέ από το τάισμα του μωρού της.