Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -

120 δοσεις



Παράταση έως τις 7 Οκτωβρίου για την ένταξη στη ρύθμιση των 120 δόσεων στα ασφαλιστικά ταμεία

Την παράταση της προθεσμίας, μέχρι τις 7 Οκτωβρίου 2019, για την ένταξη στη ρύθμιση των 120 δόσεων στα ασφαλιστικά ταμεία, ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης.

Σημειώνει ότι τις τελευταίες ημέρες, έχει παρατηρηθεί ιδιαιτέρως μεγάλη συμμετοχή στη ρύθμιση, ενώ αναφέρει πως μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί πάνω από 370.000 αιτήσεις.



Πέτσας: Εντός της εβδομάδας η πλατφόρμα της βελτιωμένης ρύθμισης των 120 δόσεων

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός ολοκλήρωσε ένα κύκλο επισκέψεων σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, στην Κύπρο, το Παρίσι και το Βερολίνο, σημειώνοντας ότι όλες έγιναν σε εξαιρετικό κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης.



120 δόσεις: Προθεσμία ως τις 30 Σεπτεμβρίου για χρέη στην εφορία

Θα πρέπει να βιαστούν όσοι θέλουν να υπαχθούν στη συγκεκριμένη ρύθμιση. Μέχρι τώρα το ποσό που έχει ρυθμιστεί φτάνει το 1,4 δισ. ευρώ. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις κατηγορίες που υπάγονται στις 120 δόσεις. Πότε κάποιος μπορεί χάσει την ρύθμιση.



Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τη μείωση του ΕΝΦΙΑ και τις 120 δόσεις

Πέρασε, όπως ήταν αναμενόμενο, το φορολογικό νομοσχέδιο για τη μείωση του ΕΝΦΙΑ και τις αλλαγές στις 120 δόσεις.



Μήνυμα Μητσοτάκη προς οφειλέτες: Τελευταία ρύθμιση για τις 120 δόσεις

Μήνυμα προς τους πολίτες να ρυθμίσουν τα χρέη τους διότι η ρύθμιση των 120 δόσεων δεν πρόκειται να αλλάξει, έστειλε κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του στη Βουλή, στη συζήτηση για το φορολογικό, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε πως η δόση που πλέον θα ανέρχεται στα 20 από τα 30 ευρώ θα ανακουφίζει ακόμα περισσότερους οφειλέτες.



Ψηφίζεται το φορολογικό νομοσχέδιο με μειώσεις στον ΕΝΦΙΑ και αλλαγές στις 120 δόσεις

Στο φορολογικό νομοσχέδιο έχουν ενταχθεί η μείωση του ΕΝΦΙΑ από φέτος αλλά και οι ευνοϊκότερες ρυθμίσεις για τις 120 δόσεις για χρέη στην εφορία.