Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

11η Σεπτεμβρίου



Δούρου για 11η Σεπτεμβρίου: Όταν ξεχνάμε, έρχονται οι κουτοπονηροί και φτιάχνουν επικίνδυνη Ιστορία

«Όταν ξεχνάμε, έρχονται οι (κουτο) πονηροί και φτιάχνουν με θραύσματα μια, αποκρουστική για το παρελθόν και το παρόν, εκδοχή της Ιστορίας – Επικίνδυνη για μέλλον».

 

«Όταν ξεχνάμε, έρχονται οι (κουτο) πονηροί για να "διορθώσουν" την Ιστορία, με τους θύτες να είναι τα θύματα, και τους ήρωες να είναι κατακριτέα περιφρονημένοι».



Τραμπ τίμησε την 11η Σεπτεμβρίου: Η Αμερική δεν θα υποκύψει ποτέ στην τυραννία

Δεκαεπτά χρόνια μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ τίμησε σήμερα στην πόλη Σάνκσβιλ τους "ήρωες" της πτήσης 93 οι οποίοι "άλλαξαν τον ρου της ιστορίας".

 

Αποκάλυψη: Η βρετανική ΜΙ5 απήγαγε και βασάνιζε υπόπτους για την 11η Σεπτεμβρίου

Βασανισμούς και απαγωγές υπόπτων για τρομοκρατική δράση μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στις ΗΠΑ ενεπλάκησαν οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες, αποκαλύπτει έκθεση κόλαφος της επιτροπής Πληροφοριών του βρετανικού κοινοβουλίου.



Συνέλαβαν γερμανό τζιχαντιστή για την 11η Σεπτεμβρίου

Γερμανός τζιχαντιστής συριακής καταγωγής που κατηγορείται πως είχε συμμετάσχει στον σχεδιασμό των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στις ΗΠΑ συνελήφθη από τις κουρδικές δυνάμεις στη Συρία, δήλωσε την Τετάρτη στο Γαλλικό Πρακτορείο κούρδος διοικητής.



Ο Ανθρωπος που πέφτει: Η ιστορία της πιο αμφιλεγόμενης φωτογραφίας από την 11η Σεπτεμβρίου (Βίντεο)

Δεκαέξι χρόνια μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 ο φωτορεπόρτερ του Associated Press, Richard Drew, μιλά για τη φωτογραφία που τράβηξε, η οποία συνεχίζει να στοιχειώνει όλους όσους θυμούνται τα τραγικά εκείνα γεγονότα.