Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

110



Η Πολεμική Αεροπορία γιορτάζει και η 110 ΠΜ άνοιξε τις πύλες της

Η Πολεμική Αεροπορία γιορτάζει τη μνήμη του Προστάτη της Αρχαγγέλου Μιχαήλ, με πενθήμερο εορτασμό, από σήμερα Σάββατο 4 έως και την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017.

Στο πλαίσιο των εορτασμών θα πραγματοποιηθεί σειρά εκδηλώσεων στο Αεροδρόμιο της 110 ΠΜ, στην πόλη της Λάρισας το οποίο άνοιξε σήμερα τις πύλες του για το κοινό.



Τουρκία: Ακόμα 110 συλλήψεις «γκιουλενιστών» διέταξε ο Ερντογάν

Οι τουρκικές αρχές εξέδωσαν εντάλματα σύλληψης εις βάρος 110 πρώην εργαζομένων σε επιχειρήσεις για πιθανές διασυνδέσεις με τον Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο η Άγκυρα κατηγορεί ότι ενορχήστρωσε το αποτυχημένο πραξικόπημα τον περασμένο χρόνο, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Dogan και άλλα μέσα ενημέρωσης.



110 πρόσφυγες έφτασαν στη Λέσβο μαζί με μία Τουρκάλα που ζήτησε άσυλο

Περίπου 110 πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν το πρωί της Κυριακής στη Λέσβο, με δύο βάρκες.

Τα δύο πλεούμενα έφτασαν στο βορειοανατολικό τμήμα του νησιού. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του ανταποκριτή του ΣΚΑΪ, ανάμεσα στους επιβαίνοντες στις βάρκες ήταν και μία Τουρκάλα, η οποία ζήτησε πολιτικό άσυλο.



Ακυρώσεις 110 πτήσεων Σάββατο και Κυριακή από τη Ryanair

Σε ακυρώσεις 110 πτήσεων προχωρά η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία Ryanair, λόγω της απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας και καλεί την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την ελληνική κυβέρνηση να λάβουν μέτρα, «ώστε να αποτραπεί το κλείσιμο των ελληνικών ουρανών».



ΗΠΑ: Πάνω από 110 άνθρωποι έχουν κατηγορηθεί ως τζιχαντιστές

Ο υφυπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ Τζον Κάρλιν δήλωσε σήμερα πως από τα τέλη του 2013 σε περισσότερους από 110 ανθρώπους έχουν απαγγελθεί δημοσίως κατηγορίες από ομοσπονδιακά δικαστήρια για σχέσεις τους με την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.



Εγκλωβισμένοι στα νησιά πάνω από 8.500 πρόσφυγες

Τις τελευταίες ώρες άλλοι  110 πρόσφυγες πέρασαν στο Αιγαίο, σύμφωνα με τη νεότερη επίσημη καταμέτρηση.

Συγκεκριμένα, 35 άτομα έφτασαν στη Λέσβο και 75 στη Χίο, ενώ στα νησιά παραμένουν εγκλωβισμένοι 8.533 άνθρωποι.

Συνολικά στην Ελλάδα βρίσκονται 54.172 πρόσφυγες και μετανάστες, σύμφωνα με την τελευταία καταγραφή.