Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

100 ευρω



Αύξηση κατά 100 ευρώ για όλους τους Γάλλους ανακοινώνει ο Μακρόν

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης έθεσε την Γαλλική οικονομία ο Γάλλος πρόεδρος Εμάνουελ Μακρόν.

Ο Γάλλος Πρόεδρος εμφανίστηκε απολογητικός προς το έθνος και ζήτησε συγνώμη από τον λαό καθώς όπως ανέφερε «έπρεπε να κάνω άλλα πράγματα».

Υπάρχει μεγάλη οργή και σύγχυση στη γαλλική κοινωνία, αλλά η βία δεν μπορεί να συνεχιστεί, τόνισε σε διάγγελμα του προς τον γαλλικό λαό.



Έστειλαν με κούριερ πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ

Εκατοντάδες παραχαραγμένα χαρτονομίσματα επιχείρησαν να διακινήσουν μεταξύ τους οι δύο γυναίκες, 21χρονη και 28χρονη, που συνελήφθησαν, χθες και προχθές σε Μύκονο και Σαντορίνη αντίστοιχα, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.



Εκλεψαν, χτύπησαν και απείλησαν να σκοτώσουν επιχειρηματία για... 100 ευρώ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπήκαν στο κατάστημά του, τον έκλεψαν και, όταν κατάφερε να τους εντοπίσει, τον χτύπησαν και τον απείλησαν!

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ στη Χερσόνησο. Θύμα ο επιχειρηματίας κ. Μανόλης Σμυρνάκης ο οποίος σε επιστολή του περιγράφει τα όσα έζησε όταν εντόπισε τους κλέφτες και προσπάθησε να τους ακινητοποιήσει μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί.



«Έζησα για ένα μήνα στη Βενεζουέλα σαν βασιλιάς με 100 ευρώ»

Η νομισματική κρίση και η «μαύρη» αγορά έχουν μεταμορφώσει ολικά τη Βενεζουέλα, κάτι που δεν κατάφερε να αποτρέψει το γεγονός ότι είναι η χώρα με τα μεγαλύτερα αποθέματα πετρελαίου στον κόσμο. Η Βενεζουέλα πλέον είναι μια χώρα του παραλόγου.



100 ευρώ το ελάχιστο «χαράτσι» για τους ελευθέρους επαγγελματίες

Ελάχιστη οικονομική εισφορά σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες που θα κυμαίνεται γύρω στα 100 ευρώ μηνιαίως και θα εισπράττεται μέσω των αποδείξεων προανήγγειλε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης για να σταθεί στα πόδια του ο ΟΑΕΕ, που βρίσκεται κυριολεκτικά στο χείλος της χρεοκοπίας με έλλειμμα 530 εκατ. Ευρώ για το 2015.