Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

10



Δείτε το 6ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι από τον Άθωνα..

Δείτε το 6ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι από τον Άθωνα, με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ

 



10 «Εξωτικές» Παραλίες και Λίμνες που δεν θα Πιστεύετε ότι Υπάρχουν στη Χώρα μας

Δεν είναι τυχαίο που για τους ξένους η Ελλάδα μας θεωρείται ένας επίγειος παράδεισος. Δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε από εξωτικούς προορισμούς όπως είναι οι Σεϋχέλλες, η Χαβάη ή οι Μαλδίβες.



10 τροφές που καίνε το λίπος της κοιλιάς

Το πάχος της κοιλιάς είναι κάτι που απασχολεί έντονα τις γυναίκες στα 50 τους, καθώς το λίπος συσσωρεύεται σε αυτή την περιοχή και ως εκ τούτου, ενοχλεί αρκετά τις γυναίκες και είναι δύσκολο να φύγει.



10 τρόποι να καταπολεμήσουμε το ξηρό δέρμα

Η ξηροδερμία αποτελεί σημαντικό πρόβλημα, καθώς τα συμπτώματά της είναι ιδιαίτερα ενοχλητικά στην καθημερινή μας ζωή...

Επιπλέον, γνωρίζουμε ότι η επιδερμίδα μας πρέπει να είναι επαρκώς ενυδατωμένη όλες τις ώρες, ώστε να είναι ελαστική και υγιής. Αν κι εσείς αντιμετωπίζετε το πρόβλημα της ξηροδερμίας, οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν…



10 διάσημοι και οι μεταθανάτιες περιπέτειές τους!

Για πάνω από 500 χρόνια, η τύχη του Ριχάρδου του Γ” της Αγγλίας, που σκοτώθηκε σε μια από τις τελευταίες μάχες του Πόλεμου των Ρόδων, ήταν άγνωστη. Πέρυσι, βρέθηκε ένας σκελετός σε ένα πάρκινγκ στο Λέστερ, και τον προηγούμενο μήνα, οι αρχαιολόγοι επιβεβαίωσαν ότι το πτώμα ανήκε στον βασιλιά.



10 Γρήγορα Tips για Όσους Βαριούνται τις Δουλειές του Σπιτιού

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε tips καθαρισμού που μπορούν να γίνουν πανεύκολα και απευθύνονται κυρίως σε όλους εσάς που βαριέστε λίγο τις δουλειές του σπιτιού. Σας καταλαβαίνουμε! Ποιος έχει όρεξη για δουλειές;