Παγωτό σάντουιτς
Υλικά
Για 2-4 άτομα
1 κουτί εβαπορέ
Μισό κουτί ζαχαρούχο γαλα
1 φάκελο σαντιγί σε σκόνη
2 κουτιά μπισκότα πτι-μπερ σοκολάτας
Υλικά
Για 2-4 άτομα
1 κουτί εβαπορέ
Μισό κουτί ζαχαρούχο γαλα
1 φάκελο σαντιγί σε σκόνη
2 κουτιά μπισκότα πτι-μπερ σοκολάτας
Υλικά
250 γρ. βούτυρο εκτός ψυγείου, αλλά όχι λιωμένο
4 κουτ. σούπας κακάο
4 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
½ φλιτζάνι τσαγιού κονιάκ
Εκτέλεση
Υλικά
200 γρ. βούτυρο ανάλατο
100 γρ φράουλες κομμένες σε μικρά κομμάτια ή πολτοποιημένες
200 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
4 αυγά
500 γρ. φαρίνα
200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι σε θερμοκρασία δωματίου
200 ml γάλα σε θερμοκρασία δωματίου
Εκτέλεση
Υλικά
450 γρ. φύλλο κρούστας
280 γρ. γιαούρτι
150 ml γάλα
4 αυγά
200 γρ. θρυμματισμένη φέτα
150 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα
1 ή 2 κολοκυθάκια, στον τρίφτη
5 κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
3- 5 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι
Σουσάμι για το γαρνίρισμα
Υλικά
Μέλι
Προετοιμασία
Αρχικά κόψε τις φράουλες στη μέση και βάλε τις μέσα σε ένα μπολ και μετά στην κατάψυξη για περίπου δύο ώρες.
Μόλις είναι έτοιμες ρίξε τις στο μπλέντερ και πρόσθεσε λίγο μέλι.
Υλικά