Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 -
Ξάστερος ουρανός

13 °C

Σήμερα, 26. Απριλίου 2017

MediaΈρχεται το πολυνομοσχέδιο για τα ΜΜΕ και τις νέες τεχνολογίες

Εντός των προσεχών εβδομάδων θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, με το οποίο ρυθμίζονται θέματα πώλησης τηλεοπτικού χρόνου, σύστασης μητρώου περιφερειακού και τοπικού Τύπου, κατανομής της κρατικής διαφήμισης και ενίσχυσης ιδιωτικών επενδύσεων για την παραγωγή οπτικοακουστικών έργων.Survivor: Κλοπή στην παραλία των διασήμων! Ποιον θεωρούν υπεύθυνο; (Βίντεο)

Τα πρώτα σύννεφα στην κοινή συμβίωση στην ίδια παραλία για μαχητές και διάσημους δεν άργησαν να έρθουν! Τι χάθηκε όμως από την παραλία και ποιον θεωρούν υπέυθυνο;

Μια κλοπή σημειώθηκε στην παραλία "διασήμων" μετά και την μετακίνηση των "μαχητών" του Survivor.Αυτές είναι οι πραγματικές ηλικίες των Διασήμων του Survivor!- Δείτε πόσο χρονών είναι η Ευριδίκη... (φωτό)

Τους βλέπουμε καιρό. Άλλους τους έχουμε αγαπήσει, άλλους τους έχουμε μισήσει. Όμως ξέρουμε όντως αρκετές πληροφορίες για εκείνους;
 
Εμείς βρήκαμε την πιο βασική πληροφορία για τους διάσημους παίκτες του Survivor, δηλαδή την ημερομηνία γέννησής τους.
 


Survivor - Η συγκίνηση του Σπαλιάρα την πρώτη μέρα συμβίωσης των δύο ομάδων - ΒΙΝΤΕΟ

Αποκλειστικά πλάνα από το επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα το βράδυ έδειξε η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Survivor Πανόραμα».

 

Απόψε θα παρακολουθήσουμε στιγμές από την πρώτη ημέρα της κοινής συμβίωσης των δυο ομάδων στην παραλία, τι γίνεται με τις προμήθειες αλλά και γιατί συγκινήθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας.Survivor - Δείτε τη ΦΩΤΟ που ανέβασε ο Άκης Δείξιμος από το πάρτι της ένωσης

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, είδαμε ότι πραγματοποιήθηκε η ένωση των δύο ομάδων. Οι «Μαχητές» και «Διάσημοι» είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από την ρουτίνα και τις αντίξοες συνθήκες του παιχνιδιού.

 Ντόμινο μεγάλων αλλαγών στον Alpha - Αναχωρήσεις, επιστροφές και ένας μυστικός δείπνος

Ντόμινο αλλαγών στο εσωτερικό του Alpha τις τελευταίες μέρες, φαίνεται πως προετοιμάζει το έδαφος για τις μεγάλες αλλαγές που αναμένονται στο πρόγραμμα του σταθμού, τις σημαντικότερες από τις οποίες θα δούμε στην αρχή της επόμενης σεζόν.