Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 -
Μερική συννεφιά

16 °C

Σήμερα, 28. Απριλίου 2017

Συμβουλές & TipsΚαθαρίστε ευκολα και γρήγορα τα λίπη με… κορν φλάουρ

Χρησιμοποιήστε το κορνφλάουρ για... να καθαρίσετε τις συσκευές της κουζίνας.Απορρυπαντικά: Δείτε πώς θα τα Φτιάξετε Μόνοι σας

To γνωρίζετε πως μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας προϊόντα καθαρισμού με υλικά από την κουζίνα σας; Με αυτόν τον τρόπο θα γλιτώσετε αρκετά χρήματα και θα δημιουργήσετε προϊόντα που θα είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον.

Πώς να φτιάξετε απορρυπαντικό για τα ρούχαΤα 10 πράγματα που πρέπει να πετάξετε αμέσως από το μπάνιο σας

Τα 10 πράγματα που πρέπει να πετάξετε αμέσως από το μπάνιο σας.

Εκτός από το ότι πιάνουν χώρο μπορεί να γίνουν εστίες μικροβίων.

1. Παλιά σφουγγάρια
Πρέπει να αντικαθιστάτε το σφουγγάρι του μπάνιου σας κάθε τρεις με τέσσερις εβδομάδες.Εσείς ξέρετε ποια είναι η πιο ασφαλής θέση σε ένα αεροπλάνο;

Αν και οι πιθανότητες να πέσει ένα αεροπλάνο είναι πολύ μικρές, περίπου 1 στα 4,7 εκατομμύρια, ποτέ δεν βλάπτει να ξέρει κανείς πού να κάτσει σε περίπτωση που γίνει το... μοιραίο.

Οι έρευνες στο συγκεκριμένο πεδίο είναι σπάνιες, υπάρχουν ωστόσο τουλάχιστον δύο που διεξήχθησαν από ΜΜΕ και «ρίχνουν φως» στο ερώτημα.Αν δεν χρησιμοποιείτε αντιλιακό δείτε αυτό και θα αλλάξετε γνώμη! (Βίντεο)

Καλοκαιράκι έρχεται και το αντιηλιακό είναι απαραίτητο! Και αν είστε από αυτούς που δεν το παίρνουν και πολύ στα σοβαρά, τότε δεν έχετε παρά να δείτε το παρακάτω βίντεο!

Ο φωτογράφος και κάμεραμαν Thomas Leveritt πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε για την έκθεση στον ήλιο.Έτσι θα προστατεύσετε τα μάτια σας από υπολογιστές και κινητά

Αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας αποτελούν οι ηλεκτρονικές συσκευές, όπως οι τηλεοράσεις, smartphones, laptop και tablet. Οι οθόνες τους όμως κουράζουν υπερβολικά τα μάτια μας.

Τι προτείνουν οι ειδικοί για να αποφύγουμε τα προβλήματα στα μάτια; Η λύση είναι ο κανόνας 20-20-20.