Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 -
Μερική συννεφιά

9 °C

Σήμερα, 22. Ιανουαρίου 2017

ΟμορφιάΜε αυτό το μυστικό δεν θα χαλάσει ποτέ το μακιγιάζ!

Oι περισσότερες γυναίκες θέλουν όταν τελειώσουν το μακιγιάζ τους να μην τις ακουμπάει τίποτα, όμως το νέο trend με προέλευση από την Κορέα, έχει αντίθετη άποψη.

Η νέα τάση, λοιπόν, λέγεται jamsu, και έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στον χώρο της ομορφιάς.15 κινήσεις, πριν κάθε έξοδο για να είσαι θεά!

Η βιομηχανία των καλλυντικών και των προϊόντων περιποίησης βρίσκεται στις υπηρεσίες κάθε γυναίκας, που φροντίζει τον εαυτό της.Μυστικά ομορφιάς για πλούσια μαλλιά με όγκο

Έξω κάνει κρύο, γι’ αυτό ίσως φοράτε πλέον καπέλα και σκούφους σε καθημερινή βάση.

Παρόλο που είναι ωραίο να φοράμε πλεκτούς σκούφους για να μην κρυώνουμε, είναι αλήθεια ότι επηρεάζουν τα μαλλιά μας.Oι κινήσεις που πρέπει να κάνεις πριν την έξοδο!

Η βιομηχανία των καλλυντικών και των προϊόντων περιποίησης βρίσκεται στις υπηρεσίες κάθε γυναίκας που φροντίζει τον εαυτό της.

Δεκάδες προϊόντα κάνουν διαρκώς την εμφάνιση τους προκειμένου να βελτιώσουν την εξωτερική εικόνα των γυναικών και να τελειοποιήσουν τη διαδικασία περιποίησης.Τέλειο δέρμα με ασπιρίνη

Καταπολεμήστε τις ρυτίδες και τα δερματικά προβλήματα με τη δύναμη της ασπιρίνης. Το συγκεκριμένο σκεύασμα πέρα από την φαρμακευτική του ιδιότητα μπορεί να βοηθήσει και στην διατήρηση όμορφου δέρματος.Ο λόγος που έχεις λιπαρά μαλλιά και δεν έχεις καν φανταστεί

Η αλήθεια είναι ότι έχουν πολλά ειπωθεί για τα μαλλιά και κυρίως γι' αυτά που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της λιπαρότητας.