Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017 -
Μέτριο

15 °C

Σήμερα, 27. Μαρτίου 2017

ΟμορφιάΚαθάρισε σωστά τα πινέλα σου

Mπορεί να διαθέτεις ώρες για τον βαθύ καθαρισμό του προσώπου σου με κρέμες και peelings, αλλά πόσο συχνά καθαρίζειςτα πινέλα του μακιγιάζ;Πώς θα φτιάξετε μόνες σας primer σκιάς ματιών

Το Primer σκιάς ματιών είναι όπως το makeup, αλλά για το μακιγιάζ των ματιών σας. Το βοηθάει να είναι πιο λείο το αποτέλεσμα, να μην κάνει «πτυχώσεις» και αυξάνει την διάρκεια του μακιγιάζ. Αν δεν θέλετε να ξοδευτείτε, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας.

Θα χρειαστείτε:Sea shell nails: Φέρε το καλοκαίρι στη ζωή σου με νύχια-κοχύλια!

Αν θες και εσύ να φέρεις νωρίτερα το καλοκαίρι στη ζωή σου δεν έχει παρά να δοκιμάσεις τη νέα τάση που κάνει θραύση στο διαδίκτυο, τα sea shell nails! 

Πρόκειται για ένα νέο nail art στα νύχια που θυμίζει κοχύλια και έχει γίνει viral στο διαδίκτυο ενω μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερες γυνάικες ακολουθουν πιστά τη νεα τάση!Τσάι από βότανα για τα γκρίζα μαλλιά με αποτελεσματική κάλυψη

Τα γκρίζα μαλλιά σας κάνουν να φαίνεστε σοφοί. Αν είστε έτοιμοι να κάνετε διάλειμμα από τα γκρίζα μαλλιά, τότε το τσάι από βότανα μπορεί να σκουρύνει τα γκρίζα μαλλιά σας και να κάνει το χρώμα πιο έντονο.4 σημάδια δείχνουν πως χρησιμοποιείς λάθος κρέμα

Ο καθαρισμός του προσώπου είναι το α και το ω για την σωστή υγεία της επιδερμίδας, ενώ είναι αρκετά σημαντική η ενυδάτωσή της.

Υπάρχουν όμως και φορές που νομίζεις πως επιλέγεις τα σωστά πράγματα και προϊόντα για την επιδερμίδα σου, όμως εκείνη φροντίζει να σου υπενθυμίζει πως μάλλον κάνεις κάποιο λάθος.Η αλήθεια πίσω από τις αψεγάδιαστες επιδερμίδες (βίντεο)

Όλοι γνωρίζουμε πλέον πως οι τέλειες εικόνες που μας βομβαρδίζουν καθημερινά έχουν περάσει από ώρες ψηφιακής επεξεργασίας.

Είναι μια αλήθεια που έχουμε δει, ακούσει και διαβάσει αμέτρητες φορές -και πλέον το έχουμε εμπεδώσει: Η αψεγάδιαστη «πραγματικότητα» των περιοδικών είναι κάθε άλλο παρά πραγματικότητα. Είναι ένα ψέμα.