Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017 -
Βροχή

9 °C

Σήμερα, 17. Ιανουαρίου 2017

ΤεχνολογίαΓιατί είναι επικίνδυνο να κάνουμε το σήμα της νίκης σε φωτογραφίες

Ιάπωνες ερευνητές ανακοίνωσαν ότι αντέγραψαν επιτυχώς δεδομένα δακτυλικών αποτυπωμάτων από μια ψηφιακή φωτογραφία προσώπου που έκανε με τα δάχτυλά του το σήμα «V» της ειρήνης, δημιουργώντας ερωτήματα σχετικά με τη δυνατότητα να κλαπούν τέτοιες πληροφορίες.Τα ρομπότ θα εξαφανίσουν στο απώτερο μέλλον πολλές θέσεις εργασίας

Ο ρυθμός αυτοματοποίησης και η αναπόφευκτη απώλεια θέσεων εργασίας εξαιτίας της εκτταμένης χρήσης των ρομπότ είναι γεγονός αναμφισβήτητο. 
 


Γιατί είναι επικίνδυνο για τους χρήστες το σύστημα αυτόματης συμπλήρωσης των browser

Το σύστημα αυτόματης συμπλήρωσης των browser θα μπορούσε κατά λάθος να δώσει προσωπικές πληροφορίες σε αδίστακτους χάκερς, χρησιμοποιώντας κρυφά πλαίσια κειμένου στις ιστοσελίδες.Αναγκαστική προσγείωση για τα drones παροχής Internet της Google

Η Google ανακοίνωσε, ότι διέκοψε το πρόγραμμα Titan, του οποίου στόχος ήταν η ανάπτυξη ειδικών ηλιακών drones, κατάλληλων για την παροχή πρόσβασης στο Internet σε δύσβατες περιοχές του κόσμου.Όπλο σε σχήμα smartphone!

Συναγερμός έχει σημάνει σε όλες τις αστυνομικές αρχές της Ευρώπης εξαιτίας όπλου που θυμίζει σε μέγεθος και σχήμα smartphone.

Το όπλο, σύμφωνα με το Business Insider το συγκεκριμένο όπλο είναι ιδανικό για συγκάλυψη, καθώς κρύβει ένα πιστόλι 38 χιλιοστών, το οποίο διπλώνει για να μοιάζει με smartphone.Πρώην εργαζόμενοι στη Microsoft μηνύουν την εταιρεία για Μετατραυματικό Στρες!

Δύο πρώην υπάλληλοι της Microsoft κατέθεσαν μήνυση κατά της εταιρείας, υποστηρίζοντας ότι δεν τους προστάτευσε από τις ψυχολογικές επιπτώσεις που είχε στους ίδιους η έκθεσή τους σε αποκρουστικό περιεχόμενο.