Δευτέρα 29 Μαΐου 2017 -
Μερική συννεφιά

21 °C

Σήμερα, 29. Μαΐου 2017

ΤεχνολογίαΕπικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δίνει συμβουλές για ασφάλεια στο διαδίκτυο

Οι κυβερνοεπιθέσεις, οι τελευταίες εξελίξεις με το διαδικτυακό τρομακτικό “παιχνίδι” της μπλε φάλαινας θέτουν επιτακτικά το αίτημα για ασφάλεια. Η ασφαλής πλοήγηση στο Internet απαιτεί την καλλιέργεια σχετικής κουλτούρας με προγράμματα ενημέρωσης και εκπαίδευσης όχι μόνο των παιδιών που είναι η πλέον ευάλωτη ομάδα αλλά επίσης γονέων και εκπαιδευτικών.Το διαστημικό σκάφος Solar Probe Plus, της NASA θα «αγγίξει» τον Ήλιο!

Η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA) σχεδιάζει την ιστορική αποστολή του διαστημικού σκάφους Solar Probe Plus, το οποίο για πρώτη φορά θα εισέλθει στο εσωτερικό της ατμόσφαιρας του Ήλιου. Κανένα άλλο ανθρώπινο κατασκεύασμα δεν έχει φθάσει ποτέ στο σημείο να «αγγίξει» το άστρο μας.Τυφλοί και κωφοί βλέπουν τηλεόραση με τη... βοήθεια ενός πρωτοποριακού λογισμικού!

Ισπανοί ερευνητές ανέπτυξαν μια νέα τεχνολογία με την ονομασία PervasiveSUB, που επιτρέπει σε ανθρώπους χωρίς όραση και ακοή να «παρακολουθήσουν» τηλεόραση, χωρίς την ανάγκη μεσολάβησης κάποιου τρίτου.

 Νέος ιός στο Facebook - Προσοχή σε αυτό το link

Ακόμη μια περίπτωση απάτης έχει προκαλέσει σάλο στους χρήστες του διαδικτύου. Ειδικότερα, θύματα έπεσαν πολλοί Κύπριοι καθώς κλίκαραν link για «δωρεάν» εισιτήρια της Aegean Airline. Η εταιρεία με ανακοίνωση της καλεί το κοινό να είναι προσεκτικό.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:Ο Ζούκερμπεργκ πήρε επιτέλους το πτυχίο μετά από 12 χρόνια!

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ εκπλήρωσε επιτέλους την υπόσχεση που είχε δώσει στη μητέρα του και αποφοίτησε από το Harvard, δώδεκα χρόνια μετά που σταμάτησε τις σπουδές του για να ιδρύσει το Facebook.Εκτός «αέρα» οι ιστοσελίδες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και δύο Επιτελείων

Οι ιστοσελίδες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας και του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού «έπεσαν» για αρκετή ώρα.