Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 -

Η Ρίτα Γουίλσον κλείνει 36 χρόνια γάμου με τον Τομ Χανκς – «Γέρασε μαζί μου, τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα»



Η Ρίτα Γουίλσον και ο Τομ Χανκς γιόρτασαν την 36η επέτειο του γάμου τους, στις 30 Απριλίου.

Οι δυο ηθοποιοί μοιράστηκαν στο Instagram ρομαντικές φωτογραφίες και τρυφερά μηνύματα για την πολυετή σχέση τους.

«36η επέτειος! 30 Απριλίου 1988», έγραψε στην ανάρτησή της η Ρίτα Γουίλσον, παραθέτοντας επίσης στίχους από το ποίημα «Rabbi Ben Ezra» του Robert Browning: «Γέρασε μαζί μου, τα καλύτερα είναι ακόμα μπροστά μας». 

Με τη σειρά του ο Τομ Χανκς σημείωσε στο προφίλ του στο Instagram: «1988; 30 Απριλίου; Μεγάλες στιγμές. Το ζευγάρι Γουίλσον και Χανκς έγιναν νεόνυμφοι, πριν από 36 χρόνια! Μόνο αγάπη από τότε».

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα ζευγάρια του σύγχρονου Χόλιγουντ. Ο Χανκς και η Γουίλσον γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 1981 στα γυρίσματα της κωμικής σειράς του ABC, «Bosom Buddies». Την εποχή που γνωρίστηκαν, ο ηθοποιός ήταν παντρεμένος με την πρώτη του σύζυγο, τη Σαμάνθα Λιουζ. Το ζευγάρι -που είχε αποκτήσει δύο παιδιά- χώρισε επίσημα το 1987.

Οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν ξανά το 1985 στην ταινία «Volunteers» στην οποία και πρωταγωνιστούσαν. Το ζευγάρι έκανε το ντεμπούτο του στο κόκκινο χαλί το 1986, στην πρεμιέρα της ταινίας «The Three Amigos» και παντρεύτηκαν το 1988. Μάλιστα, επειδή εκείνη είναι χριστιανή ορθόδοξη, ο Τομ Χάνκς άλλαξε θρήσκευμα για να μπορέσει να την παντρευτεί.