Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Ελλάδα



Έλον Μασκ: «Η Ελλάδα βιώνει κατάρρευση του πληθυσμού της»

Ο CEO της Tesla, Έλον Μασκ, σε ανάρτησή του στο «Χ» έγραψε ότι «η Ελλάδα είναι μια από τις δεκάδες χώρες που βιώνουν κατάρρευση του πληθυσμού τους, λόγω των χαμηλών ρυθμών των γεννήσεων».



Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια με τον Ισραηλινό ομόλογο του

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ισραηλινό ομόλογο του Yoav Gallant είχε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.

«Είχα επικοινωνία με τον Υπουργό ‘Αμυνας του Ισραήλ Yoav Gallant, σχετικά με την καταδικαστέα επίθεση του Ιράν», έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στην πλατφόρμα Χ ο κ. Δένδιας.

 



Αλλάζει το σκηνικό το καιρού με πτώση θερμοκρασίας, αφρικανική σκηνή και λασποβροχές

Αύριο Τρίτη  σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) στα δυτικά και βαθμιαία στην υπόλοιπη χώρα, αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές από το μεσημέρι στα δυτικά και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες τις βραδινές ώρες στα νότια θαλάσσια παραθαλάσσια.



Παύλος Μαρινάκης: Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι πως δεν θα υπάρξει κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή

«Η Ελλάδα παραμένει μία σταθεροποιητική δύναμη στην ευρύτερη περιοχή», είπε ο Παύλος Μαρινάκης αναφορικά με τις δραματικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι δεν θα υπάρξει κλιμάκωση.



Οι Έλληνες στέφονται στις ηλεκτρονικές αγορές – Στα 20,5 δισ. ευρώ ο τζίρος το 2022

Ανοδική τάση παρουσιάζει ο τζίρος του ηλεκτρονικού εμπορίου στη χώρα μας, καθώς το 2022 ανήλθε στα 20,5 δισ. ευρώ, με οκτώ στους δέκα καταναλωτές να κάνουν αγορές αγαθών μέσω του υπολογιστή τους -ένας περισσότερος έναντι του 2021.



Καιρίδης: Δεν θέλουμε ανοικτά σύνορα, αλλά μια μετανάστευση οργανωμένη

Την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στο μεταναστευτικό ανέλυσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης, μιλώντας στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών. Όπως είπε, η ελληνική κυβέρνηση δεν είναι ενάντια στη μετανάστευση γενικά όπως η άκρα δεξιά, αλλά υπέρ της οργάνωσης.