Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ΗΠΑ



Πεσκόφ: «Η Ρωσία θα φέρει στη δικαιοσύνη όλους τους υπεύθυνους για τα εγκλήματα του καθεστώτος του Κιέβου»

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε σήμερα Πέμπτη (28/3) πως η Ρωσία θα φέρει στη δικαιοσύνη όλους τους υπεύθυνους για τα εγκλήματα του καθεστώτος του Κιέβου.



Ομπάμα και Κλίντον συγκεντρώνουν χρήματα για την προεκλογική εκστρατεία του Μπάιντεν

Συγκέντρωση εκατομμυρίων δολαρίων για την προεκλογική του εκστρατεία ο ένας, φόρος τιμής για αστυνομικό που σκοτώθηκε εν ώρα καθήκοντος ο άλλος: Τζο Μπάιντεν και Ντόναλντ Τραμπ, αντίπαλοι στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, θα βρεθούν αμφότεροι σήμερα στη Νέα Υόρκη.



Βαλτιμόρη: Πόσα και ποια φορτία έχουν «κολλήσει» μετά την κατάρρευση της γέφυρας

Το εμπόριο αυτοκινήτων μεταξύ ΗΠΑ – Γερμανίας αλλά και οι ασφαλιστικές εταιρείες πρόκειται να επηρεαστούν περισσότερο από το ναυάγιο του πλοίου Dali και η κατάρρευση της γέφυρας Francis Scott Key στη Βαλτιμόρη.



Παύλος Μαρινάκης: «Δεν θα γίνει το ταξίδι Μητσοτάκη στις ΗΠΑ για την εκδήλωση της 25ης Μαρτίου»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης γνωστοποίησε σήμερα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα μεταβεί στις ΗΠΑ για την καθιερωμένη εκδήλωση για την 25η Μαρτίου.



NY Times: «Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες ήξεραν τα πάντα για την τρομοκρατική επίθεση στην Μόσχα

Οι NY Times προχώρησαν σε μια πού σοβαρή αποκάλυψη. Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες δεν ενημέρωσαν τους Ρώσους ομολόγους τους, για τις πληροφορίες που είχαν συγκεντρώσει γύρω από την τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall στην Μόσχα, από φόβο ότι θα μπορεί να αποκαλύπτονταν οι πηγές τους και έτσι η Μόσχα θα γνώριζε πλέον τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουν πληροφορίες.



Ζαχάροβα: «Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι το Ισλαμικό Κράτος ευθύνεται για την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα»

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε ότι είναι «εξαιρετικά δύσκολο να πιστέψουμε» ότι το Ισλαμικό Κράτος πραγματοποίησε το μακελειό με τους 140 νεκρούς στη Μόσχα.