Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

Υγεία



Ποιο είναι το λάθος που κάνουμε στο βούρτσισμα των δοντιών και κιτρινίζουν

Ένα όμορφο χαμόγελο χαρίζει πολλά στην εμφάνισή μας και τα κίτρινα δόντια είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους περισσότερους ανθρώπους.

Από μικρά παιδιά μαθαίνουμε ότι πρέπει να βουρτσίζουμε τα δόντια μας τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα, μία πριν τον βραδινό ύπνο και μία το πρωί όταν σηκωνόμαστε.



Καρκίνος: Αυτή η διατροφή μειώνει τον κίνδυνο εξέλιξης και αυξάνει την επιβίωση των ασθενών

Σύμφωνα με νέες μελέτες, μια διατροφή πλούσια σε φυτικής προελεύσεως τρόφιμα μπορεί να βοηθήσει τους ασθενείς με καρκίνο να διαχειριστούν καλύτερα την ασθένειά τους και να ζήσουν περισσότερα.



Τι να προσέξετε στη διατροφή σας το Πάσχα αν πάσχετε από διαβήτη

Πώς μπορούν οι ασθενείς με διαβήτη να συμμετέχουν στη νηστεία και το πασχαλινό τραπέζι, χωρίς να βλάψουν τον εαυτό τους και τη θεραπεία τους;



Για ποιο λόγο νιώθετε ασταμάτητη φαγούρα μέσα στο αυτί

Η ασταμάτητη φαγούρα στα αυτιά μπορεί να προκληθεί από πολλές και διαφορετικές συνθήκες. 

Ανεξάρτητα από την αιτία της φαγούρας, δεν είναι ποτέ καλή ιδέα να βάλετε αντικείμενο μέσα στο αυτί για οποιοδήποτε λόγο. Θα μπορούσατε να βλάψετε το εσωτερικό αυτί, συμπεριλαμβανομένων των μικροσκοπικών οστών που σας βοηθούν να ακούτε.



Η δυσοσμία στην αναπνοή μπορεί να είναι σύμπτωμα του καρκίνου του λάρυγγα

Σύμφωνα με την εθνική υπηρεσία υγείας (NHS) της Βρετανίας, η κακοσμία του στόματος είναι ένα σύμπτωμα του καρκίνου του λάρυγγα.

Η κακοσμία του στόματος αναφέρεται από το NHS ως πιθανό σύμπτωμα του καρκίνου του λάρυγγα. Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, αυτό το σύμπτωμα είναι πιο πιθανό να εμφανιστεί σε μεταγενέστερα στάδια της ασθένειας.



Αυτός είναι ο λόγος που το κόκκινο κρασί προκαλεί πονοκέφαλο – Πώς θα τον αποφύγουμε

Μήπως έχετε παρατηρήσει κι εσείς πώς λίγη ώρα μετά την κατανάλωση κόκκινου κρασιού σας πιάνει πονοκέφαλος;