Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

Νίκος Φίλης



Ο Φίλης ξαναχτύπησε! "Η Μακεδονία ΔΕΝ είναι μία και ελληνική"

Ο πρώην υπουργός Παιδείας και αρνητής της Γενοκτονίας των Ποντίων Νίκος Φίλης ξαναχτύπησε. «Η Μακεδονία δεν είναι μία και ελληνική» είπε μιλώντας στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση βουλευτών της αντιπολίτευσης!



«Βόμβες» από Φίλη και Σάκη Παπαδόπουλο κατά Καμμένου: Δεν μπορούμε να πάμε μαζί ως τον Οκτώβριο

«Βόμβες» από τον Σάκη Παπαδόπουλο και τον Νίκο Φίλη για τον Πάνο Καμμένο ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Τα «πυρά» του έριξε ο Σάκης Παπαδόπουλος λέγοντας πως δεν μπορούμε να πάμε μέχρι τον Οκτώβριο με τον Πάνο Καμμένο».

 



Επιμένει ο Φίλης: Έχω δικαίωμα στην κριτική, υπάρχει παραδιοίκηση στην ΕΡΤ

O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, μιλώντας στο news247, επέμεινε και υπερασπίστηκε τις απόψεις του σχετικά με την παραδιοίκηση και τις φαύλες πρακτικές στην ΕΡΤ, ενώ απάντησε και στο σχόλιο του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, ο οποίος εχθές ισχυρίστηκε ότι «ο κ. Φίλης δεν γνωρίζει την κατάσταση στην ΕΡΤ».



Φίλης: Ο Μητσοτάκης παραδίδει τη Νέα Δημοκρατία σε έναν «περίεργο γάμο» με την ακροδεξιά

Η συγκρότηση προοδευτικού μετώπου για την προάσπιση δικαιωμάτων και ελευθεριών δεν πρέπει να γίνει με την παρωχημένη αντίληψη ότι απέναντί έχουμε αναβίωση χιτλερισμού και μουσολινισμού, η νέα Ακροδεξιά έχει νέα χαρακτηριστικά, κερδίζει έδαφος επειδή οι πολίτες αισθάνονται ότι η σοσιαλφιλελεύθερη συναίνεση της λιτότητας και της ανεργίας δεν αποτελεί λύση, εκεί πρέπει να απαντήσει η



Ν. Φίλης: Τραμπούκοι και φασίστες όσοι διαδηλώνουν για το σκοπιανό

Απίστευτες ύβρεις σε όσους συμμετέχουν στις διαδηλώσεις για το Σκοπιανό εξαπέλυσε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης μιλώντας στον Σκάι, έκανε λόγο για ομάδες «τραμπούκων» και «παρακρατικούς θύλακες», που δεν έχουν «κανένα ντέρτι με την Μακεδονία», και δεν έχουν καμία σχέση με τους συμμετέχοντες στα μεγάλα συλλαλητήρια του χειμώνα.



Φίλης: Το ΣτΕ παραβιάζει το Σύνταγμα

«Οδυνηρή έκπληξη», χαρακτήρισε την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το μάθημα των Θρησκευτικών, ο πρώην υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης.