Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

Ο αδερφός του Αϊβάζη σοκάρει τους κριτές του Master Chef: Έχασαν τη φωνή τους μόλις έμαθαν τι δουλειά κάνει



Το επίθετό του όταν συστήθηκε στους κριτές πασίγνωστο. Το ίδιο εμφανής και η ομοιότητά του με τον άνθρωπο που έκανε γνωστό το επίθετο αυτό. Ο Αλκιβιάδης Αϊβάζης βρέθηκε μπροστά στους κριτές και όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε αν συγγενεύει με τον Γιώργο Αϊβάζη, τον γνωστό ηθοποιό και παίκτη του Survival.

O Aλκιβιάδης επιβεβαίωσε τη συγγένεια λέγοντας ότι είναι ο μεγαλύτερος αδερφός του ηθοποιού και προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη.

Η έκπληξη όμως των κριτών θα μεγάλωνε ακόμα περισσότερο όταν άκουγαν την απάντηση στο τι είναι αυτό που ασχολείται ο Αλκιβιάδης.

Μπορεί η συγγένεια με τον Γιώργο Αϊβάζη να ήταν κάτι φυσικό λόγω ομοιότητας, το επάγγελμα του Αλκιβιάδη όμως ήταν κάτι… μεταφυσικό.

Ο Αλκιβιάδης Αϊβάζης δήλωσε ότι ασχολείται με τη μεταφυσική. Με μεταφυσικά φαινόμενα που δεν μπορεί να εξηγήσει η φυσική. Ερευνά και ψάχνει διάφορα ενεργειακά φαινόμενα. Όπως ήταν φυσικό οι κριτές έμειναν με ανοιχτό το στόμα, όχι για να δοκιμάσουν τη συνταγή του, αλλά για να μάθουν λεπτομέρειες για την περίεργη ασχολία του Αλκιβιάδη.

Όταν, μάλιστα, ζήτησαν να τους εξηγήσει αν ασχολείται με φαντάσματα, ο Αλκιβιάδης αποκάλυψε ότι ασχολείται με την ενέργεια. Είναι μέρος μιας ομάδας που ερευνούν επαγγελματικά χώρους και δίνουν τεκμηριομένες απαντήσεις πάνω στα όσα «εντοπίζουν» στα μέρη που επισκέπτονται και είναι… φορτισμένα ενεργειακά!

Οι κριτές εντυπωσιασμένοι από το επάγγελμα και… στοιχειωμένοι από τη συνταγή του Αλκιβιάδη που τους έφερε μνήμες παιδικές, πέρασαν στην επόμενη φάση τον αδερφό του ηθοποιού.