Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

κριτές



MasterChef: Η έκπληξη των κριτών άφησε άφωνους τους διαγωνιζόμενους

Μια πολύ μεγάλη έκπληξη επεφύλασσαν οι κριτές στους διαγωνιζόμενους του MasterChef. Τα Mystery Box, που βρήκαν στους πάγκους τους είχαν μέσα κάτι το ιδιαίτερο.



Master Chef: Άφωνη η Ηλέκτρα με την ανακοίνωση των κριτών!

Στη χθεσινή δοκιμασία του MasterChef, το Mystery Box έκρυβε 13 υλικά. Αρχικά οι παίκτες απέκλεισαν κάποια για το πιάτο τους, ωστόσο, λογάριαζαν χωρίς τους τρεις κριτές.

Λίγο πριν ξεκινήσουν, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τους ανακοίνωσε πως πρέπει υποχρεωτικά να χρησιμοποιήσουν όλα τα υλικά, κάτι που προκάλεσε έκπληξη.



Απίστευτο «καρφί» για Λιάγκα-Μελέτη: «Από τους κριτές του Dancing λείπει ένας ηλεκτρολόγος και ένας υδραυλικός»

Είναι από τους κορυφαίους χορευτές της χώρας μας και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία του. Όπως είναι φυσικό λοιπόν η γνώμη του έχει μεγάλη βαρύτητα. Ο ίδιος δεν βρίσκεται στο Dancing with the Stars και δεν έχει δώσει ποτέ το παρών σε χορευτικά shows.



Master Chef: Έμειναν με το στόμα ανοιχτό οι κριτές όταν είδαν ποιος ήταν ο διαγωνιζόμενος!

Που να περίμεναν οι κριτές πως μπροστά τους θα εμφανιζόταν ο Αντώνης Ταμπακάκος ... Ο παίκτης απο το πρώτο Master Chef στο Mega που είχε βγει νικητής ο Άκης Πετρετζίκης.

Κατάφερε όμως να κερδίσει τη νέα κριτική επιτροπήq; Ασφαλώς... Οι κριτές και οι 3 έμειναν ικανοποιημένοι και τον πέρασαν στην επόμενη φάση δίνοντας του την ποδιά. Δείτε το απόσπασμα:



MasterChef: Ο πρόσφυγας που συγκίνησε τον Πάνο Ιωαννίδη

Ο Σελίν Τσερτσούκ στάθηκε απέναντι από τους κριτές του MasterChef και εκτός από το πιάτο που τους παρουσίασε, εξομολογήθηκε και την δύσκολη ζωή που έχει περάσει.



Ο αδερφός του Αϊβάζη σοκάρει τους κριτές του Master Chef: Έχασαν τη φωνή τους μόλις έμαθαν τι δουλειά κάνει

Το επίθετό του όταν συστήθηκε στους κριτές πασίγνωστο. Το ίδιο εμφανής και η ομοιότητά του με τον άνθρωπο που έκανε γνωστό το επίθετο αυτό. Ο Αλκιβιάδης Αϊβάζης βρέθηκε μπροστά στους κριτές και όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε αν συγγενεύει με τον Γιώργο Αϊβάζη, τον γνωστό ηθοποιό και παίκτη του Survival.