Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

Καθηγητής στο Λας Βέγκας έριξε μπουνιές σε μαθητή επειδή του μίλησε ρατσιστικά – Συνελήφθησαν και οι δύο



Ένας αναπληρωτής καθηγητής στο Λας Βέγκας και ένας μαθητής πιάστηκαν στα χέρια σε έναν γεμάτο διάδρομο μπροστά σε άλλους μαθητές, ύστερα από διαμάχη στην τάξη που ξεκίνησε για τη ρατσιστική επίθεση από πλευράς του μαθητή.

Ο Ρεκουόν Σμιθ, 27 ετών, κατηγορείται ότι καβγάδισε με τον μαθητή του γυμνασίου Valley την Πέμπτη, όταν ζήτησε από τον έφηβο, ο οποίος φέρεται να μιλούσε ρατσιστικά, να φύγει από την τάξη, σύμφωνα με το 8NewsNow. Ο λεκτικός καβγάς κατέληξε σε σωματικό, όταν ο μαθητής φέρεται να έβαλε τα χέρια του στον Σμιθ.

Ο καθηγητής παρέμεινε πάνω από τον μαθητή, ρίχνοντας αρκετές γροθιές ακόμα, μέχρι που συμμαθητές βοήθησαν τον μαθητή να σηκωθεί από το έδαφος, σύμφωνα με το Fox 5 Vegas. «Θα φυλακιστείς», φέρεται να φώναξε γελώντας ο μαθητής καθώς τον απομάκρυναν.

«Βλέπω έναν δάσκαλο να παλεύει με έναν μαθητή, ουάου»», είπε στο KTNV ο μαθητής του γυμνασίου Valley, Andrew Acevez. «Και τότε ο δάσκαλος απλώς στέκεται από πάνω του, απλώς τον χαστουκίζει, του λέει πράγματα, και λέω ουάου, αυτό είναι τρελό».