Τετάρτη 01 Μαΐου 2024 -

George Clooney



Πλημμύρες στη λίμνη Κόμο: Καταστροφές στην ονειρική βίλα του Τζορτζ Κλούνεϊ!

Οι πλημμύρες που χτύπησαν γύρω από τη λίμνη Κόμο της Ιταλίας, ευτυχώς δεν προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στην κατοικία του Τζορτζ Κλούνεϊ, παρόλο που ο δρόμος έξω από το σπίτι του μετατράπηκε σε ποτάμι, ενώ τα συντρίμμια μπλόκαραν την μπροστινή πόρτα.



Ο George Clooney και η οικογένεια του βρίσκονται σε κίνδυνο;

Ένα δημοσίευμα μας ανησύχησε μιας και αναφέρει πως η ζωή του George Clooney, της Amal και των δίδυμων παιδιών τους είναι σε κίνδυνο.

 

Γονείς έγιναν ο George Clooney και η σύζυγός του Amal

Ο George Clooney και η σύζυγός του Amal Αlamuddin έγιναν σήμερα γονείς. Η διάσημη δικηγόρος έφερε στη ζωή τα δίδυμα τους, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.



Δείτε ποιους αστέρες του Hollywood θα σκηνοθετήσει ο Γιώργος Λάνθιμος

Αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς σκηνοθέτες και τα επιτυχημένα project του δεν σταματούν. Οι μετοχές του Έλληνα σκηνοθέτη, Γιώργου Λάνθιμου έχουν ανέβει και το Hollywood φαίνεται πως τον αγαπάει, αφού πολλοί είναι οι stars που θέλουν να συνεργαστούν μαζί του.



Η έκπληξη που έκανε ο George Clooney στην Amal Alamuddin... και την άφησε άφωνη!

Αν αγαπάς το καλό φαγητό, τότε ο George Clooney θα γίνει ο άντρας των ονείρων σου. Μπορεί να τον είχαμε κακολογήσει που δεν είχε πάρει δώρο στην Amal Alamuddin για την πρώτη επέτειο του γάμου της, αλλά τελικά έκανε την έκπληξη.