Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Δείτε ποιους αστέρες του Hollywood θα σκηνοθετήσει ο Γιώργος Λάνθιμος



Αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς σκηνοθέτες και τα επιτυχημένα project του δεν σταματούν. Οι μετοχές του Έλληνα σκηνοθέτη, Γιώργου Λάνθιμου έχουν ανέβει και το Hollywood φαίνεται πως τον αγαπάει, αφού πολλοί είναι οι stars που θέλουν να συνεργαστούν μαζί του.

Σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter» λοιπόν, ο Γιώργος Λάνθιμος ετοιμάζεται να συνεργαστεί με δύο πολύ μεγάλους και δημοφιλείς ηθοποιούς. Μετά τη συνεργασία με Colin Farrell, Rachel Weisz και Lea Seydoux στον «Αστακό», έρχεται το δυναμικό δίδυμο George Clooney και Kirsten Dunst!

Ωστόσο δεν πρόκειται για κινηματογράφο, αλλά για τηλεοπτικό project το οποίο έχει σκεφτεί η ίδια η ηθοποιός. Η Dunsta, που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον George Clooney σε ορισμένα επεισόδια της σειράς «Στην Εντατική», επέλεξε από μόνη της το Λάνθιμο ως ιδανικότερο για να μεταφέρει την ιδέα της στην μικρή οθόνη.

Όπως σημειώνεται, η σειρά πρόκειται να προβληθεί στο δημοφιλές δίκτυο AMC, ενώ το σενάριο θα υπογράφουν ο Ρόμπερτ Φούνκε και ο Ματ Λάτσκι.