Τρίτη 07 Μαΐου 2024 -

Σκοτώθηκε ενώ περίμενε δεύτερο παιδί. «Ξύπνα καλέ μου σε θέλει η κορούλα σου»



Ένα μοιραίο τροχαίο δυστύχημα αφαίρεσε την ζωή σε τρεις νέους ανθρώπους. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι η γυναίκα ενός εκ των τριών εκλιπόντων περιμένει να φέρει στο κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους. Πόσο κρίμα είναι να φεύγει από την ζωή ένας πατέρας που σε λίγο καιρό θα έρθει στον κόσμο ένα αγγελούδι που περίμενε να τον γνωρίσει;

 

Που περίμενε να το προστατέψει στα πρώτα του βήματα στην ζωή; Πλέον αυτός ο πατέρας θα παρατηρεί και θα προσέχει το παιδάκι του από την γειτονιά των αγγέλων. Μια λάθος στιγμή είναι αρκετή για να φέρει τούμπα την ζωή των ανθρώπων, ένα λάθος στραβοτιμόνιασμα, ένα κόκκινο φανάρι, ή η ταχύτητα είναι αρκετά για να σου στερήσουν όσα πόθησες και μόχθησες για να καταφέρεις μια ολόκληρη ζωή.

 

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια της εγκυμονούσας γυναίκας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook λίγες ώρες μετά το τροχαίο δυστύχημα «Άγγελε μου, ζωή μου, έρωτα μου, γιατί ψυχούλα μου? Μακάρι να ήταν όνειρο… Δεν το πιστεύω. Ξύπνα καλέ μου θέλει σε η κορούλα σου να παίξετε στην αυλή μας. Περιμένει σε ο γιοκκαρος σου να γεννηθεί που λεπτό σε λεπτο.

 

Γιατί Θεε μου??» Ο λόγος για τον Κύπριο Ανδρέα Γιασεμή 32 ετών και πατέρα ενός πεντάχρονου κοριτσιού ο οποίος έφυγε χθες 27/5 νωρίς το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα στην Λεμεσό. Επιβαίνοντες στο ίδιο όχημα και θύματα ο Δημήτρης Σάββα επίσης 32 ετών και ο Παναγιώτης Στεφάνου 23 ετών.