Τρίτη 07 Μαΐου 2024 -

Αυτή ειναι η 42χρονη μητέρα που βρήκε τραγικό θάνατο από την έκρηξη στα Everest!



Μητέρα δύο ανήλικων παιδιών ήταν η 42χρονη Βασιλική Παραστατίδου, το θύμα της ισχυρότατης έκρηξης που σημειώθηκε το πρωί στα Everest της Πλατείας Βικτωρίας.

Σήμερα βρέθηκε στα Everest στην πλατεία Βικτωρίας προκειμένου να «κλείσει» τα λογιστικά βιβλία -μισθοδοσίες κ.λπ. Η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα δύο ανήλικων κοριτσιών, 12 και 9 ετών.

Τουλάχιστον 5 είναι οι τραυματίες από την έκρηξη και την πυρκαγιά που ακολούθησε, οι οποίο πάντως νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Στο σημείο επιχείρησαν 20 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, οι οποίοι κατόρθωσαν να σβήσουν τη φωτιά.

Πώς προκλήθηκε η έκρηξη

Κατά πληροφορίες στο υπόγειο του καταστήματος -όπου βρίσκεται και το λογιστήριο- εκτελούνταν εργασίες από ψυκτικό. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ψυκτικός δεν αποκλείεται να έκοψε κατά λάθος σωλήνα με εύφλεκτο αέριο. Η Πυροσβεστική μάλιστα ερευνά την πληροφορία ότι ο ψυκτικός ανέβηκε τρέχοντας τα σκαλιά, καλώντας τους εργαζόμενους να εγκαταλείψουν το κατάστημα, πιθανότατα επειδή αντιλήφθηκε ότι θα ακολουθήσει έκρηξη.

Μάρτυρας που περνούσε έξω από από το κατάστημα τη στιγμή της έκρηξης είπε: «Είδα ανθρώπους να τρέχουν ανθρώπους έξω από το μαγαζί και ταυτόχρονα έγινε η έκρηξη όπως βλέπουμε στις ταινίες.

Το πρώτο αυτοκίνητο που βρισκόταν μπροστά στο φανάρι ακινητοποιήθηκε από το ωστικό κύμα και οι υπόλοιποι μετά οπισθοχωρήσαμε». Σύμφωνα με πληροφορίες, στο υπόγειο γίνονταν εργασίες από έναν ψυκτικό. Πιθανολογείται ότι την ώρα των εργασιών έκοψε λάθος σωλήνα και όταν κατάλαβε το λάθος του άρχισε να τρέχει μέσα στο υπόγειο και να φωνάζει σε όλους να το εγκαταλείψουν. Δυστυχώς η άτυχη γυναίκα δεν πρόλαβε...

Μητέρα δύο ανήλικων παιδιών η 42χρονη που σκοτώθηκε στην έκρηξη - Γιατί έγινε το δυστύχημα[ΕΙΚΟΝΕΣ - VIDEO]

H ανακοίνωση της εταιρείας

Mε βαθιά οδύνη στην εταιρία Everfood A.E., διαχειρίστρια εταιρεία του καταστήματος everest στην πλατεία Βικτωρίας, βιώνουμε την απώλεια συναδέλφου, μετά από έκρηξη το πρωί, κατά τη διάρκεια εργασιών συνεργείου ψυκτικών.
Το τραγικό θύμα, η Βασιλική Παραστατίδου, εργάζονταν δεκαπέντε χρόνια στην εταιρεία και θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας ως υπόδειγμα εργαζόμενου, συζύγου και μητέρας.

Μητέρα δύο ανήλικων παιδιών η 42χρονη που σκοτώθηκε στην έκρηξη - Γιατί έγινε το δυστύχημα[ΕΙΚΟΝΕΣ - VIDEO]

Η διοίκηση της εταιρίας, όλο το προσωπικό και οι συνεργάτες είναι συγκλονισμένοι καθώς συμμερίζονται τον πόνο των οικείων της και δηλώνουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στην οικογένειά της. Επίσης η εταιρεία δηλώνει ότι θα προσφέρει κάθε συμπαράσταση στους τραυματίες και εύχεται σε όλους πλήρη ανάρρωση το ταχύτερο δυνατόν.

Η διοίκηση της εταιρίας από την πρώτη στιγμή του θλιβερού συμβάντος έχει προσφέρει στην πυροσβεστική και τις άλλες υπηρεσίες και αρχές κάθε αναγκαία συνδρομή και δηλώνει ότι θα συμβάλλει με κάθε τρόπο στην πλήρη διαλεύκανση των αιτίων του τραγικού αυτού γεγονότος.

 

Μητέρα δύο ανήλικων παιδιών η 42χρονη που σκοτώθηκε στην έκρηξη - Γιατί έγινε το δυστύχημα[ΕΙΚΟΝΕΣ - VIDEO]