Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Την πόρτα της εξόδου δείχνει ο Σφαιρόπουλος σε παίκτη πρώτης γραμμής



Ο Ολυμπιακός έφθασε πολύ κοντά στη πηγή, αλλά δεν μπόρεσε να πιει νερό στον τελικό του Final Four. Μεγάλες άλλωστε ήταν οι απώλειες των Λοτζέσκι και Χάκετ.

Από κει και πέρα, οι Πειραιώτες, ενώ έχουν πολύ καλούς Έλληνες παίκτες, δεν πήραν και δεν παίρνουν τη μέγιστη βοήθεια από τους ξένους τους. Δεν είναι μόνο ότι στον τελικό δεν βρέθηκαν οι Λοτζέσκι και Χάκετ. Είναι επίσης ότι οι "ερυθρόλευκοι" έπαιξαν με μείον δύο ακόμη ξένους παίκτες!

Σύμφωνα με το sportdog, ο Πάτρικ Γιανγκ είναι όλη τη χρονιά ωσεί παρών και στον τελικό δεν έκανε την εξαίρεση. Επίσης, ο Ντομινίκ Γουότερς, που πήρε την θέση του τραυματία Χάκετ, είναι φιλότιμος, αλλά δεν είναι για αυτό το επίπεδο. Μπορεί να κάλυψε το κενό, προσωρινά, σε κάποια πιο εύκολα ματς της κανονικής διάρκειας στην Ευρωλίγκα, ωστόσο στα κρίσιμα δεν ήταν εκεί.

Στο επίπεδο της Ευρωλίγκας και δη του φάιναλ-φορ, πρέπει να παίρνεις βοήθεια από όλους τους παίκτες σου. Και ο Ολυμπιακός δεν την είχε και αυτό είναι μία πραγματικότητα, που τον «πόνεσε» πάρα πολύ και ίσως κόστισε και την κούπα.

Και εδώ δεν ταιριάζει το "ό, τι πληρώνεις, παίρνεις", ειδικά στη περίπτωση του Γιανγκ, ο οποίος κοστίζει 1 εκ. δολάρια ετησίως. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το sportdog θα τον ξεφορτωθεί, όμως, ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι και έτσι θα γλυτώσει και τα χρήματα, αλλά και θα πάρει κι έναν παίκτη, που θα βοηθήσει ουσιαστικά!