Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

σφαιροπουλος



«Κλείνει» στη Μακάμπι ο Σφαιρόπουλος - «Βουίζει» για συμφωνία το Ισραήλ

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος φαίνεται ότι βρίσκεται πλέον πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της "ομάδας του λαού", μετά το τραγικό ξεκίνημά της σεζόν, με τον Νεμάνια Σπάχια στον πάγκο.



Μπάσκετ: Τέλος εποχής για Σφαιρόπουλο στον Ολυμπιακό

Η φημολογία των τελευταίων ημερών είχε βάση, τελικώς, καθώς ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ο Έλληνας τεχνικός, που εργάστηκε τέσσερα χρόνια στους «ερυθρόλευκους» κατακτώντας δύο πρωταθλήματα και φτάνοντας σε δύο τελικούς Ευρωλίγκας, το αποκάλυψε στη διάρκεια του δείπνου που παρέθεσε χθες το βράδυ σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο.



Δύσκολα θα συνεχίσει ο Σφαιρόπουλος στον Ολυμπιακό

Απίθανο φαντάζει το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, μετά και την απώλεια του τίτλου της Α1.

Αμέσως μετά τη λήξη του 5ου τελικού, που ανέδειξε πρωταθλητή τον Ολυμπιακό το σενάριο περί της άμεσης απομάκρυνσης του Γιάννη Σφαιρόπουλου από τον πάγκο του Ολυμπιακού ακουγόταν όλο και πιο έντονα. 



Έδιωξε ο Σφαιρόπουλος τον Παπανικολάου

Στα αποδυτήρια του ΣΕΦ έστειλε τον Κώστα Παπανικολάου ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας φόργουορντ πήγε στα αποδυτήρια και είναι άγνωστο αν θα επιστρέψει στο παρκέ.



Την πόρτα της εξόδου δείχνει ο Σφαιρόπουλος σε παίκτη πρώτης γραμμής

Ο Ολυμπιακός έφθασε πολύ κοντά στη πηγή, αλλά δεν μπόρεσε να πιει νερό στον τελικό του Final Four. Μεγάλες άλλωστε ήταν οι απώλειες των Λοτζέσκι και Χάκετ.



Συγκλονιστική στιγμή: Ο γιος του Σφαιρόπουλου ξεσπάει σε κλάματα (βίντεο)

Τρομερή στιγμή μετά την μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Final 4 της Euroleague.

Ο γιος του προπονητή των «ερυθρολεύκων» λύγισε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα και ο Σφαιρόπουλος έτρεξε να τον αγκαλιάσει, ενώ αργότερα δέχθηκε και τη σχετικά ερώτηση από τον Τζο Αρλάουκας μετά τη λήξη.