Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πρώτα βάζω τη γυναίκα και μετά τον γιο



«Είναι πολύ σημαντικό να είσαι καλά με τη γυναίκα σου και μετά το παιδί θα είναι εκεί να βάλεις όλη σου τη δύναμη»
Για τη σχέση του με την Κατερίνα Κόκλα, αλλά και τη ζωή του μετά τη γέννηση του γιου του μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Καλά» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Νέο στα 40 δεν μπορείς να με πεις, γιατί άλλοι γίνονται πατεράδες στα 23 και τα 25. Είμαι φρέσκος πατέρας όμως! Είναι ένα γεγονός πολύ ωραίο που μου συμβαίνει και εύχομαι σε όποιον θέλει, να το ζήσει. Δεν μου αρέσει να δίνω συμβουλές γιατί η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις», είπε ο παρουσιαστής για τον ερχομό του γιου του.

Όσο για τις σχέσεις που είχε στο παρελθόν; «Και εγώ σαν νέος άνθρωπος νόμιζα ότι ερωτευόμουν. Ο ουσιαστικός έρωτας σου χτυπάει ελάχιστες φορές την πόρτα στη ζωή σου. Αυτά που ζούμε είναι ένα παιχνίδι εγωισμού, παιχνίδι πάθους, παιχνίδι τρέλας ενός νεαρού ανθρώπου που προσπαθεί να βρει τι θέλει να κάνει στη ζωή του».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην σύντροφό του, Κατερίνα Κόκλα: «Με τη γυναίκα που είμαι, είμαι ερωτευμένος, είμαι καλά και είμαι εκεί. Εγώ πρώτα βάζω τη γυναίκα και μετά τον γιο. Είναι πολύ σημαντικό να είσαι καλά με τη γυναίκα σου και μετά το παιδί θα είναι εκεί να βάλεις όλη σου τη δύναμη. Εύχεσαι να “πάει” αυτό το πράγμα, όσο πάει. Μακάρι να πάει, γιατί κανείς δεν ξέρει ο έρωτας δυο ανθρώπων πόσο θα πάει… Από εκεί και πέρα, ο γιος θα είναι καρφωμένος πάντα μες στην καρδιά μου».