Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Πώς θα νιώσεις πιο αδύνατη σε μία μόνο ημέρα



Υπάρχουν κάποιες φορές που θες να αδυνατίσεις και να νιώσεις πιο ανάλαφρη σε μία στιγμή, παρόλο που γνωρίζεις πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποια τρικ που θα σε βοηθήσουν να αποβάλεις το πρήξιμο, θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σου και θα σε κάνουν να νιώσεις σαν να έχασες κιλά σε μία ημέρα.

1. Περιόρισε ή απόφυγε το αλάτι, αφού προκαλεί κατακράτηση υγρών και ευθύνεται για το αίσθημα και την εικόνα πρηξίματος στην περιοχή της κοιλιάς.
2. Κοιμήσου για περισσότερη ώρα. Η έλλειψη ύπνου ανοίγει την όρεξη με αποτέλεσμα την πρόσληψη περισσότερων θερμίδων.
3. Γυμνάσου ακόμη και για λίγη ώρα. Ακόμη και 20 λεπτά γυμναστική σε ποδήλατο ή ελλειπτικό θα αποτοξινώσει τον οργανισμό σου, κάψει κάποιες θερμίδες και θα σου δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι.
4. Το νερό καθαρίζει τον οργανισμό, προκαλεί συχνή διούρηση και κάνει θαύματα στην πρησμένη κοιλιά. Για μεγαλύτερη αποτοξίνωση, μπορείς να προσθέσεις λεμόνι ή φρέσκια μέντα.
5. Φάε κάτι ελαφρύ στο σπίτι σου και όχι κάτι απέξω, για να μπορέσεις να ελέγξεις την ποιότητα και την ποσότητα του φαγητού και να αποφύγεις τις περιττές θερμίδες ή το πρήξιμο της επόμενης ημέρας.