Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 -

Ο Johnny Depp στο εξώφυλλο του περιοδικού Details



Φημίζεται για την επιλογή του να ενσαρκώνει ρόλους που του επιτρέπουν να μεταμορφώνεται πλήρως -τελευταία για την ταινία Mortdecai που συμπρωταγωνιστεί με τη Gwyneth Paltrow και τον Ewan McGregor-, ωστόσο στην τελευταία του συνέντευξη στο περιοδικό Details, o Johnny Depp παραδέχτηκε πως αυτές οι διαρκείς αλλαγές έχουν επιρροπή επάνω του, καθώς αισθάνεται πως χάνει την ισορροπία του.

O 51xχρονος ηθοποιός που αυτό το διάστημα γυρίζει το σίκουελ της ταινίας Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, παραδέχτηκε πως οι μεταμορφώσεις του είναι σκέτη «σχιζοφρένεια», ενώ τόνισε πως ο κόσμος περιμένει να εμφανίζεται διαρκώς ως «Πειρατής» χάρη στη μεγάλη επιτυχία των ταινιών «Οι πειρατές της Καραϊβικής». Προσεχώς εμφανίζεται ως «κακός λύκος» στην ταινία Into the Woods.

Όσο για τα φώτα της δημοσιότητας που έχουν πέσει στη σχέση του με την Amber Heard, τόνισε: «Είμαι πολύ ντροπαλός». «Ζω κατά κάποιο τρόπο σαν φυγάς. Δεν μου αρέσουν οι κοινωνικές εκδηλώσεις. Κατά κάποιο τρόπο, βολεύομαι με το “κρυφτό”. Μου αρέσει να παρατηρώ, και όχι να με παρατηρούν«.