Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Θλίψη για τον χαμό της Αλεξίας Αλεξιάδου: Πως την αποχαιρέτησαν οι celebrities



Γνωστά ονόματα από το χώρο της showbiz μίλησαν με λόγια συγκίνησης για τη μαγείρισσα μέσα από τηλεοπτικές εκπομπής ή τα social media
O θάνατος της Αλεξίας Αλεξιάδου σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά της, στο φιλικό της περιβάλλον και σε απλό κόσμο που τη γνώριζε μέσα από την παρουσία της στις τηλεοπτικές εκπομπές. Γνωστά ονόματα από το χώρο της showbiz μίλησαν με λόγια συγκίνησης για τη μαγείρισσα μέσα από τηλεοπτικές εκπομπής ή τα social media.

Σταματίνα Τσιμτσιλή:

«Υπήρχε ένα ολόκληρο παρασκήνιο. Έπαιρναν οι δημοσιογράφοι να διασταυρώσουν την είδηση και η Βέφα αρνήθηκε ότι είχε πεθάνει… Δημιουργήθηκε ένα ολόκληρο θέμα. Σοκαρισμένος όλος ο κόσμος, γιατί έφυγε τόσο ξαφνικά αυτή η γυναίκα. Είχε άσθμα, είχε κρίσεις άσθματος… Πέθανε από καρδιακό επεισόδιο… Τα θερμά μας συλλυπητήρια…»
Θλίψη για τον χαμό της Αλεξίας Αλεξιάδου: Πως την αποχαιρέτησαν οι celebrities

Νανά Καραγιάννη:

«Τόσες ώρες περιμένω να ακούσω απλώς ότι δεν ισχύει αυτό το τραγικό, προχθές μιλούσαμε, ήμαρτον πια. Γι αυτό δεν πρέπει να σκάμε για χαζά… Λυπάμαι κ εγώ με την σειρά μου πραγματικά ,πολύ τρυφερός άνθρωπος, δοτικός και με ευαισθησίες. Δεν σε ξεχνώ την συμπαράσταση της όταν νοσηλεύτηκα στο Ιατρικό, τις ωραίες μας κουβέντες, τις νοστιμιές της και τελικά, μου μένουν τα υπέροχα βιβλία της που πάντα φρόντιζε να μου χαρίσει με την τρυφερή της αφιέρωση. Λυπάμαι τόσο πολύ, και κυρίως, γιατί ήταν καταπληκτική μαμά».

Ζήνα Κουτσελίνη:

«Θερμά συλλυπητήρια στην Βέφα και την οικογένειά της. Δεν υπάρχουν λόγια σ’ αυτές ρις περιπτώσεις»

Μάρκος Σεφερλής:

«Συλλυπητήρια στην Βέφα Αλεξιάδου για τον πρόωρο και ξαφνικό θάνατο της κόρης της, Αλεξίας Αλεξιάδου, που άφησε την τελευταία της πνοή την Τετάρτη από καρδιακό επεισόδιο να είναι καλά και να την θυμάται. Ο θεός ας αναπαύσει την ψυχή της».

Γιώργος Λιάγκας-Φαίη Σκορδά:

«Όταν πεθαίνει ένας νέος άνθρωπος όλοι συγκλονιζόμαστε. Και η Αλεξία ήταν ένας νέος άνθρωπος. Πάθαμε όλοι σοκ», είπε ο οικοδεσπότης της πρωινής εκπομπής με τη σύζυγό του να συμπληρώνει: «Όταν μου το είπαν λέω “Δεν το πιστεύω”».

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου-Λίτσα Πατέρα:

«Πριν ξεκινήσουμε θέλω να πω τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της κυρίας Αλεξιάδου. Κυρία Βέφα μου κουράγιο γιατί αυτό που σας συνέβη είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να πάθει ένας άνθρωπος», είπε η γνωστή μαγείρισσα με την αστρολόγο να συμπληρώνει: «Είναι πολύ πικρό και είμαστε δίπλα σας».

Ελένη Μενεγάκη:

«Έψαχνα να βρω την κατάλληλη ώρα για να ανοίξω την καρδιά μου γι’ αυτήν την δυσάρεστη είδηση που μάθαμε χθες το απόγευμα. Σε κάτι τέτοια γεγονότα που αφορούν νέους ανθρώπους όπως ήταν η Αλεξία, ειδικά στην αρχή, δε θέλεις να το πιστέψεις. Τελικά δυστυχώς επιβεβαιώθηκε η τραγική είδηση», είπε η παρουσιάστρια και περιέγραψε τη γνωριμία της με την ίδια και την μητέρα της, κ. Βέφα που συνεργάζονταν στην εκπομπή.

Τατιάνα Στεφανίδου:

«Αρχικά δεν πιστέψαμε την είδηση του θανάτου της Αλεξίας Αλεξιάδου. Ένας άνθρωπος πάρα πολύ ζωντανός, άλλοι από εμάς την ξέραμε άλλοι όχι. Ήταν ένας άνθρωπος πολύ δοτικός».

Μαρία Λόη:

«Πάρα πολύ στενοχωρημένη είμαι. Δεν μπορώ να το πιστέψω με τίποτα. Φαντάζομαι πως θα είναι η κ. Βέφα. Περπατάω στους δρόμους της Νέας Υόρκης και δε μπορώ να το πιστέψω. Κρίμα. Ήταν από τα πιο γλυκά παιδιά της Ελλάδας».

Ηλίας Μαμαλάκης:

«Είναι εξαιρετικά θλιβερός ο θάνατος ενός νέου ανθρώπου που είναι πάνω στη στιγμή της ανάπτυξής του και της δημιουργίας του. Η απώλειά της θα στοιχίσει πάρα πολύ στην οικογένειά της αλλά πιο πολύ στην κ. Βέφα. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη».

Ντίνα Νικολάου:

«Έχω πάθει σοκ, έχω σοκαριστεί. Η Αλεξία μου είναι πάρα πολύ αγαπητή. Το τελευταίο διάστημα είχαμε έρθει πιο κοντά. Ήταν ψυχούλα, ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος. Είμαι πολύ στενοχωρημένη».

Ελένη Ψυχούλη:

«Δε μπορεί να χωρέσει στο μυαλό μου ότι ένας άνθρωπος που έσφυζε από ζωή μπορεί να πεθάνει».