Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

Τι λένε για εσάς σήμερα τα άστρα;



Πάμε να δούμε τι λένε για σήμερα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Ιδιαίτερη προσοχή στα έξοδα που θα κάνετε και ειδικά σήμερα καθώς οι πλανητικές επιρροές θα σας δημιουργήσουν μια έξτρα διάθεση για ορισμένες αγορές προς βελτίωση της εμφάνισής σας, που ίσως να είχατε εδώ και μέρες στο πρόγραμμα και δεν μπορούσατε να τις υλοποιήσετε. Τακτοποιήστε πρώτα λογαριασμούς και κάθε είδους οφειλές (όσο μπορείτε) κι έπειτα κάντε τα ψώνια σας, ώστε να μη μετανιώσετε την ώρα και τη στιγμή που δε συγκρατηθήκατε όσο ήταν καιρός.. Πιθανόν να θελήσει κάποιος να βάλει λόγια στο στόμα σας, ώστε να σας οδηγήσει σε μια συγκεκριμένη αντίδραση που θα τον βολεύει. Μην πέφτετε στην παγίδα, καθώς δε θα σας συμφέρει αν εξελιχθεί η κατάσταση σύμφωνα με τις βλέψεις του.

ΤΑΥΡΟΣ
Αν κατά τη διάρκεια της ημέρας νιώσετε πως έχετε μπλοκάρει και δε μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο ενός σημαντικού για εσάς πρότζεκτ, μην απογοητεύεστε και προσπαθήστε να ασχοληθείτε με κάτι πιο βατό, καθώς εστιάζοντας σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση, σύντομα θα καθαρίσει το μυαλό σας και θα επανέρθει η έμπνευσή σας στα φόρτε της. Από το απόγευμα και μετά, ίσως να νιώσετε πως έχετε στερέψει από ενεργητικότητα και να μην έχετε και πολλή όρεξη για κοινωνικές επαφές. Μην αγχώνεστε, πάρτε το χρόνο σας για να ξεκουραστείτε, γιατί κι αύριο μέρα είναι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το τετράγωνο Δία – Κρόνου, θα σας δημιουργήσει την τάση να θέλετε να ακολουθήσετε τη δική σας οδό, που ίσως να θεωρείτε πιο σίγουρη σε σχέση με την επίτευξη ενός επαγγελματικού σας στόχου και το μόνο που θα σας ενδιαφέρει, θα είναι η αναγνώριση της αξίας σας. Αν είστε σίγουροι ότι θα ανταπεξέρθετε χωρίς να υπάρχει κίνδυνος λάθους, ακολουθείστε το ένστικτό σας και το αποτέλεσμα θα είναι, να αφήσετε τις καλύτερες εντυπώσεις στους συνεργάτες σας. Ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον θα σας προσεγγίσει με στόχο να επωφεληθεί από εσάς, καθώς όμως θα είναι φως – φανάρι οι προθέσεις του, θα μπορέσετε να του βάλετε πάγο εγκαίρως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η τάση σας να κρύβετε τα συναισθήματά σας από τα άτομα της οικογενείας και το τείχος που έχετε σηκώσει, ώστε να μην αντιλαμβάνεται κανείς τι μπορεί να σας συμβαίνει, θα σας οδηγήσει σήμερα σε αδιέξοδο καθώς θα νιώθετε πως πάτε να σκάσετε αν δε μιλήσετε σε κάποιον. Μια και δεν είστε ο μοναδικός που έχει προβλήματα, μη νιώθετε άβολα γι αυτό κι εμπιστευτείτε τους προβληματισμούς και τα άγχη σας σε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, ώστε να πάρετε μιαν ανάσα και να μπορέσετε να δείτε από μια πιο ανάλαφρη σκοπιά τα πράγματα. Κι επειδή το τελευταίο διάστημα ίσως πολλοί από εσάς να το χετε παρακάνει με το κάπνισμα, προσπαθήστε να το ρεγουλάρετε όσο μπορείτε και μην περιμένετε να το κάνετε όταν θα είναι πιο ήρεμα τα πράγματα, γιατί πάντα θα βρίσκετε κάτι που θα σας προβληματίζει και τελικά δε θα έρθει ποτέ η περιβόητη κατάλληλη στιγμή...

ΛΕΩΝ
Πιθανόν η συμπεριφορά ενός ατόμου από το κοντινό σας περιβάλλον να σας δώσει την εντύπωση "ότι σας έχει στη μπούκα και ψάχνει όλη την ώρα ευκαιρία για να σας την πει, οπότε θα πρέπει να περάσετε στην αντεπίθεση άμεσα, ώστε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και να σταματήσετε αυτή την άδικη επίθεση από μέρους του, ειδάλλως υπάρχει κίνδυνος να σας βγει κι από πάνω. Προσέξτε τυχόν περιττές αγορές και σπατάλη χρημάτων σε γκατζετάκια και διάφορα χόμπι, γιατί έρχεται στο προσκήνιο μια σημαντική οικονομική υποχρέωση που θα πρέπει να καλύψετε, οπότε να είστε προνοητικοί ώστε να μην έρθετε σε αδιέξοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη στο ζώδιό σας θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σας σε τέτοιο βαθμό, που ένα άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον πιθανότατα να νιώσει ότι απειλείται εξαιτίας σας και να σας φερθεί αρκετά απότομα κι εριστικά. Μην εκνευρίζεστε και απολαύστε τη θέση ισχύος στην οποία βρίσκεστε, καθώς είναι κάτι που το χετε κερδίσει με την αξία σας. Η εξωστρεφής διάθεση που θα έχετε κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να αποκαλύψετε σε ένα φιλικό σας πρόσωπο κάποια πολύ προσωπικά σας ζητήματα και θα είναι κάτι που θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά, οπότε μη διστάζετε και κάντε το, ώστε να μην τα κρατάτε άλλο μέσα σας και ταλαιπωρείστε αδίκως. Καμιά φορά η σωστή κουβέντα από κάποιον, μπορεί να οδηγήσει σε εντελώς νέα κατεύθυνση τον τρόπο σκέψης μας και να βρούμε λύσεις που μπορεί μεν να ήταν μπροστά μας, αλλά να μην τις βλέπαμε από μόνοι μας.

ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή μέρα ενδείκνυται, ώστε να αναλύσετε εις βάθος τα οικονομικά σας και να βάλετε ένα πρόγραμμα λίγο πιο συντηρητικό, γιατί απ ότι φαίνεται από κάπου μπάζει αυτός ο τομέας της ζωής σας και θα πρέπει να τον προσέξετε όσο είναι ακόμα καιρός, προτού πάρετε ανεπιστρεπτί την κάτω βόλτα. Αν συνηθίζατε ως τώρα να βάζετε πάνω απ όλα τις προσωπικές σας ανάγκες, θα πρέπει να το σταματήσετε, ώστε να μπορέσετε να ανταπεξέρθετε στις υποχρεώσεις σας με σχετική άνεση. Στον τομέα της εργασίας, πιθανόν να νιώσετε πως λαμβάνετε κρυπτογραφημένα μηνύματα από ένα συνάδελφό σας, σιγουρευτείτε όμως μήπως είναι απλώς η ιδέα σας, προτού μπείτε στη διαδικασία να ζητήσετε κάποιες εξηγήσεις, που τελικά μπορεί να σας φέρουν σε αμηχανία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι συμβουλές ενός ατόμου νεότερου από εσάς θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε κάποια συναισθηματικά κολλήματα που μπορεί να είχατε ως τώρα, καθώς ο αισιόδοξος τρόπος που αντιμετωπίζει τη ζωή θα σας παρασύρει κι εσάς σ αυτήν την κατεύθυνση και θα σας μεταδώσει αρκετή θετική ενέργεια και ενθουσιασμό γι αυτά που έχετε στη ζωή σας. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον, μια διαφωνία που θα έχετε, υπάρχει κίνδυνος να εξελιχθεί σε έντονη διαμάχη, ευτυχώς όμως θα σας βγάλει από αυτή την κατάσταση η απρόσμενη επίσκεψη ενός συγγενικού σας προσώπου, που με τον τρόπο του θα καταφέρει να εξευμενίσει τα πνεύματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αρκετά παραγωγική θα είναι η σημερινή μέρα για εσάς τους Τοξότες κι αυτό θα οφείλεται στην τάση που θα έχετε να τα δρομολογήσετε όλα όπως πρέπει ανεξαρτήτως φόρτου εργασίας. Προσέξτε όμως, γιατί καθώς θα έχετε κι από τους άλλους την απαίτηση να είναι εξίσου συγκεντρωμένοι κι αποδοτικοί με εσάς, υπάρχει κίνδυνος να γίνετε αρκετά σκληροί στα λόγια και τη συμπεριφορά σας. Αν και την έχετε πατήσει πολλές φορές από τον ενθουσιασμό σας να βγάζετε λάθος συμπεράσματα για τους ανθρώπους που γνωρίζετε κατά διαστήματα, μυαλό δε βάζετε απ ότι φαίνεται. Μια νέα επαφή που πρόκειται να γίνει κατά τη διάρκεια της ημέρας, ελλοχεύει κινδύνους αν δεν κρατήσετε ορισμένες αποστάσεις μέχρι να σιγουρευτείτε για τις προθέσεις του άλλου, οπότε μη βιάζεστε να τα βγάλετε όλα στη φόρα χαρτί και καλαμάρι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ρεαλιστική προσέγγιση των καταστάσεων από τη μια μπορεί να σας προστατεύει από επιπόλαιες αποφάσεις κατά καιρούς, από την άλλη όμως, υπάρχει κίνδυνος να αρχίσετε να βλέπετε εντελώς απαισιόδοξα τη ζωή και να είναι η αιτία που θα παρατήσετε την προσπάθεια προς την επίτευξη των στόχων σας, μόνο και μόνο επειδή θα σας έχει βαρέσει η ψυχρή σας λογική κατακούτελα. Δείτε με περισσότερη αισιοδοξία τα πράγματα και μην ξεχνάτε πως η θετική σκέψη μπορεί να μετακινήσει βουνά. Λίγη παραπάνω προσοχή στις ανάγκες ενός μεγαλύτερου μέλους της οικογενείας και μην ξεχνάτε να εκφράζετε την αγάπη και την τρυφερότητά σας, γιατί είναι κάτι που το έχει περισσότερο ανάγκη απ ότι μπορεί να φαντάζεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας, θα νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από αγαπημένα σας πρόσωπα, μόνο και μόνο εξαιτίας του φόβου σας να μην καταλάβουν ότι είστε σε δύσκολή οικονομική κατάσταση και να μην τα στενοχωρήσετε. Καλό είναι που θέλετε να τα προστατεύσετε για να μην τα επιβαρύνετε ψυχικά, από την άλλη όμως, υπάρχει περίπτωση αν εκφράσετε το πρόβλημά σας, να μπορέσουν να σας βοηθήσουν. Η συνάντηση με ένα πρόσωπο που μπορεί να μην το είχατε και σε πολλή μεγάλη υπόληψη, Θα σας κάνει να αναθεωρήσετε εντελώς τη γνώμη σας γι αυτό, καθώς μέσα από μια εκτενή συζήτηση θα διαπιστώσετε πως δεν έχει καμία σχέση με το προφίλ που μπορεί να είχατε σχηματίσει και να γεννηθεί μια καινούρια φιλία που μπορεί να εξελιχθεί ακόμη κι ερωτικά στο άμεσο μέλλον..

ΙΧΘΥΣ
Ορισμένα μικροπροβλήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας σε σχέση με κάποιες επιδιορθώσεις στο σπίτι, θα σας δημιουργήσουν μια άρνηση να αντιμετωπίσετε την κατάσταση και καθώς όλο αυτό θα σας φανεί βουνό, θα είστε εντελώς αποσυντονισμένοι. Καλέστε κάποιον με τη συγκεκριμένη τεχνογνωσία και μην προσπαθείτε να τα επιλύσετε όλα μόνοι σας, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να παραμείνετε αδίκως πελαγωμένοι. Από το απόγευμα και μετά θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με κάτι εντελώς προχωρημένο και διασκεδαστικό εξαιτίας της παρότρυνσης κάποιων φίλων και θα έχει ως αποτέλεσμα να ξελαμπικάρετε και να νιώσετε αρκετά ανανεωμένοι και χαρούμενοι.