Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Αντρικές συνήθειες που πρέπει να... αντιγράψουμε!



Το να μιμούμαστε τους γύρω μας είναι κάτι που δεν έχει να μας προσφέρει τίποτα. Το να διαλέγουμε τα καλά στοιχεία των γύρω μας όμως, και να τα προσαρμόζουμε στις ανάγκες μας και στον χαρακτήρα μας είναι κάτι θαυμάσιο! Στη συγκεκριμένη περίπτωση διαλέγουμε τα καλά των αντρών!
Δώστε τέλος στις εμμονές σας με την λεπτομέρεια
Οι άντρες έχουν το προσόν να μπορούν να διαχωρίσουν το σύνολο από το μέρος του συνόλου, κάτι που η γυναικεία συλλογιστική αδυνατεί να το διαχειριστεί αφού έχει εμμονή με τη λεπτομέρεια. Για το λόγο αυτό, υιοθετήστε αυτό το αντρικό προσόν και η ζωή σας μεμιάς θα μοιάζει πιο εύκολη.

Κουτσομπολιό, καθαρά γυναικείο ελάττωμα
Το κουτσομπολιό αποτελεί ένα γυναικείο χόμπυ, που το μόνο που προσφέρει είναι κομπλεξισμό αλλά και προβληματισμό. Καλό το κοινωνικό σχόλιο, η λίγη ειρωνεία αλλά και οι τάσεις συγκρίσεων, αλλά για να πούμε την αλήθεια δεν προσφέρει τίποτα απολύτως! Κάτι ξέρουν οι άντρες που δεν ασχολούνται με τους γύρω τους σε επίπεδο σχολιασμού, δεν τους νοιάζει τι φοράνε και τι κάνουν οι φίλοι τους. Το κυριότερο, δεν συγκρίνουν τον εαυτό τους με αυτούς. Κάντε μια νέα αρχή, σταματώντας τον κοινωνικό σχολιασμό και θα δείτε πόσο καλύτερα θα νιώσετε με τον εαυτό σας!

Σταματήστε να βράζετε στο θυμό σας
Χαρακτηριστικό των ανδρών είναι πως μετά από κάθε καβγά, στα επόμενα 5 λεπτά δεν θυμούνται τίποτα. Όση ένταση και αν υπήρχε όσο και αν φώναξαν και διαπληκτίστηκαν με τη σύντροφό τους είτε με κάποιον φίλο τους, στην επόμενη στιγμή είναι σαν να μην συνέβη ποτέ τίποτα. Το αντίθετο λοιπόν από αυτό που κάνουν οι γυναίκες. Μετά από κάθε καβγά, ο θυμός και τα νεύρα βράζουν μέσα σε κάθε γυναικείο σώμα. Αυτό είναι που πρέπει να αποβάλλετε γιατί σας κάνει κακό τόσο εσάς όσο και στις διαπροσωπικές σχέσεις. Ένα σημαντικό μάθημα που μας δίνουν οι άντρες είναι να αποβάλλουμε μετά τον καβγά και τη λύση της παρεξήγησης το θυμό και να συνεχίσουμε τη ζωή μας πριν από αυτό το συμβάν! Άλλωστε από την στιγμή που ειπώθηκε το συγγνώμη δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει να υφίσταται ο θυμός.

Κάντε Focus στον εαυτό σας
Χαρακτηριστικό της γυναικείας διαπαιδαγώγησης, είναι η έννοια των άλλων. Από μικρές σας εκπαιδεύουν να κοιτάτε πρώτα τους άλλους και μετά τον εαυτό σας. Οι άντρες από την άλλη δεν διαπαιδαγωγούνται με τέτοιες νοοτροπίες, και ενώ αγαπούν πρώτα τον εαυτό τους, οι περισσότεροι καταφέρνουν και στήνουν όμορφες οικογένειες αλλά και σχέσεις. Για το λόγο αυτό, μην ξεχνάτε να φροντίζετε πρώτα εσάς και μετά τους άλλους, χωρίς βέβαια να ξεφύγετε και να γίνετε εγωκεντρικοί. Η αλήθεια είναι πως αν δεν νοιαστείτε εσείς για τον εαυτό σας, δεν θα το κάνει κανείς.