Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Τι συνέβη και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκλεισε μια ώρα νωρίτερα την εκπομπή;



Με απουσία ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής το «Σπίτι μου σπιτάκι μου». Ο Παύλος Σταματόπουλος απουσίαζε από το πλατό της εκπομπής και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εξήγησε στο τηλεοπτικό κοινό, πως ο συνεργάτης της λείπει εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που προέκυψε ξαφνικά σε στενό οικογενειακό του πρόσωπο.

Η παρουσιάστρια του έστειλε την αγάπη της και τα φιλιά της, ενώ τόνισε ότι θα της λείψει.

Και παρά το γεγονός, ότι ο πρώτος καλεσμένος της πρωινής εκπομπής ήταν ο Σάββας Πούμπουρας, με τον οποίο όλη η παρέα φάνηκε να διασκεδάζει, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδειξε να της «έπεσε βαριά» η στενοχώρια από την απουσία του αγαπημένου της φίλου και συνεργάτη. Έτσι, γνωστοποίησε τελευταία στιγμή σε διευθυντικά πρόσωπα, ότι δεν έχει διάθεση να ολοκληρώσει την 4ωρη εκπομπή της.

Ως εκ τούτου, το «Σπίτι μου σπιτάκι μου» σήμερα τελείωσε στις 13.00, δηλαδή μία ώρα νωρίτερα από το κανονικό, κάτι που προφανέστατα έβγαλε τον σταθμό εκτός προγραμματισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επικράτησε αναστάτωση στον Alpha, καθώς –όπως είναι γνωστό σε άτομα που γνωρίζουν από τηλεόραση- δεν γίνεται να διακόπτεται μια εκπομπή τόσο ξαφνικά. Χωρίς δεύτερες σκέψεις και με συνοπτικές διαδικασίες οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν να βάλουν σε επανάληψη τη χθεσινή εκπομπή του σεφ Βασίλη Καλλίδη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τόσο χθες, όσο και σήμερα υπήρχαν εμφανείς αλλαγές στη θεματολογία της εκπομπής. Προστέθηκαν πολλά παραπάνω γυναικεία θέματα, καθώς αρχισυντάκτης ανέλαβε ο Γιώργος Βλαχογιάννης, γνωστός από το «Δέστε τους» και τους «Πέδες». Παρόλα αυτά, η συγκεκριμένη αλλαγή δεν φάνηκε να ευνοεί τα ποσοστά τηλεθέασης στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου», αφήνοντας για ακόμα μία ημέρα την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη να κρατούν σταθερά την πρωτιά της κούρσας.