Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 -

ξυλα



Πληροφορίες ότι η φωτιά ξεκίνησε από καύση ξύλων

Η ολέθρια αμέλεια ιδιώτη και όχι κάποια εμπρηστική ενέργεια μπορεί να κρύβεται πίσω από την πολύνεκρη φωτιά στην Ανατολική Αττική, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ της εφημερίδας Καθημερινής.



Μάζευε ξύλα και βρέθηκε νεκρή σε γκρεμό

Τραγικό θάνατο βρήκε 49χρονη γυναίκα από την Αλβανία η οποία, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε σε γκρεμό, σε δύσβατη δασική περιοχή κοντά στην πόλη της Έδεσσας.



Θρήνος: Πήγε να κόψει ξύλα και σκοτώθηκε

Ενας 62χρονος αποφάσισε να πάει να κόψει ξύλα χωρίς να φαντάζεται το παιχνίδι που του έπαιξε η μοίρα.

Σύμφωνα με το trikalanews, το τραγικό περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα και ενώ ο 62χρονος στο Γοργογύρι Τρικάλων, προσπαθούσε να κόψει δέντρα...



Ρέθυμνο: Σημαντική απαγόρευση από την Πυροσβεστική

Απαγορεύεται, λόγω αυξημένης επικινδυνότητας, οποιαδήποτε καύση στα δάση, στις δασικές, χορτολιβαδικές και αγροτικές εκτάσεις, που βρίσκονται σε βραχώδεις και πετρώδεις περιοχές, σε πεδινά και ανώμαλα εδάφη και λόφους της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου.



Σπαράζουν καρδιές στην Πάτρα: «Εκλεψα τα ξύλα γιατί κρυώνουν τα παιδιά μου»

Αυτό που συνέβη πριν από λίγες ημέρες στην Πάτρα δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. Ένας κατά τα άλλα αξιοπρεπής άνθρωπος, αναγκάστηκε να κλέψει ένα.. δεμάτι ξύλα που ήταν τοποθετημένα μέσα σε σακί και βρίσκονταν έξω από supermarket της οδού Ερενστρώλε στην Πάτρα



Ηράκλειο: Δίνουν στους δημότες δωρεάν ξύλα που έμειναν από το κλάδεμα

Ποσότητες ξύλων, που κόπηκαν κατά τη διάρκεια του κλαδέματος των δέντρων στην πόλη του Ηρακλείου το προηγούμενο χρονικό διάστημα, διαθέτει δωρεάν τώρα η Υπηρεσία Πρασίνου του δήμου στους πολίτες που έχουν ανάγκη.